Dermatologisk Serum & Behandlinger

Her finder du et stort udvalg af serum og behandlinger fra mærker, der anbefales og udarbejdes i samarbejde med sundhedsfagligt personale som hudlæger. Kendetegnet ved disse produkter er at kombinere tolerance og effektivitet i ansigtspleje til alle hudtyper - selv sensitiv hud og atopisk. Her finder du dermokosmetiske serumer og behandlinger til huden, der produceres efter samme standarter som lægemidler. Produkterne er effektive problemløsere med kosmetiske egenskaber og bidrager til at opretholde en normal og velfungerende hud i ansigtet.

129 Produkt(er)

Hvad er dermokosmetisk serum & behandlinger?

Disse Dermokosmetiske serumer og behandlinger er udarbejdet i samarbejde med hudlæger og sikrer dig derfor en kvalitets serum, der plejer din hud i dybden. Disse produkter er effektive problemløsere med kosmetiske egenskaber der bidrager til vedligeholdelse af din velfungerende hud.

En dermokosmetisk serum er et koncentrat af en ansigtscreme. En serum bruger du under din ansigtscreme for at få cremen til at trænge længere ned i huden, blive mere aktiv og samtidig mindsker du forbruget af din ansigtscreme.

Behandlinger kan bestå af koncentrater, kure eller lignede til at pleje huden. Her finder du produkter der er egnet til alle hudtyper, selv sensitiv og atopi.

Hvorfor skal jeg bruge dermokosmetisk serum og handlinger?

For at få den optimale pleje ud af dine plejeprodukter, bør du bruge en serum under din ansigtscreme. Denne serum har en stærkere virkning end din dag-, eller natcreme, men sammen med cremen får du den ultimative pleje til din hud.

Du kan med fordel vælge en serum der er udviklet til præcis det problem du føler, du har med din hud. Derefter kan du vælge en dag-, eller natcreme, som plejer din hud med fugt. På den måde sikrer du dig, at du får den pleje din hud har brug for.

En behandling med dermokosmetiske hudplejeprodukter kan f.eks. være behandling af uren hud eller atopisk/eksem hud. En behandling kan være lige fra 1 uge til nogle måneder. Du kan finde den rette kur til dig i denne kategori.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.