Dagcreme

Dagcremer fra mærker, der anbefales og udarbejdes i samarbejde med sundhedsfagligt personale som hudlæger; altså dermatologer. Kendetegnet ved målet om at kombinere tolerance og effektivitet i ansigtspleje til alle hudtyper - selv sensitiv hud. Her finder du dermokosmetiske dagcremer der produceres efter samme standarter som lægemidler. Produkterne er effektive problemløsere med kosmetiske egenskaber og bidrager til at opretholde en normal og velfungerende hud i ansigtet.

187 Produkt(er)

Hvad er dermokosmetiske dagcremer?

Dermokosmetiske dagcremer er udarbejdet i samarbejde med hudlæger og sikrer dig derfor en kvalitets dagcreme, der plejer din hud i dybden. Disse produkter er effektive problemløsere med kosmetiske egenskaber der bidrager til vedligeholdelse af din velfungerende hud. Du kan med sikkerhed vide, at der ikke er brugt allergifremkaldende ingredienser eller andre unødvendige tilsætningsstoffer i disse cremer.

Disse cremer er brugbare for selv dig med en meget følsom hud og dig med eksem eller lignende.

Hvorfor skal jeg bruge dermokosmetisk dagcreme?

Huden er kroppens største organ og det er vigtigt at vi behandler den derefter. En dagcreme giver dig den næring til huden i løbet af dagen, som den har brug for. Din hud i ansigtet er udsat i forhold til vind og vejr og har ofte brug for ekstra beskyttelse og pleje. Om dagen er fordampningen af fugten i huden størst, og huden bliver udsat for UV bestråling og forurening. Derfor er det vigtigt at bruge en dagcreme, så din hud får den optimale pleje til at passe på din hud.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.