Australian Bodycare Spot Stick - 9 ml

1
1
1
(7) Se anmeldelser
Varenummer: 173

Bakteriedræbende Tea Tree Oil til behandling af bumser og kløe ved insektbid

Australian Bodycare Spot Stick er en lille men effektiv stift til bekæmpelse af urenheder og bumser eller udefrakommende insektstik. Produktet er kølende og desinficerende og har samtidig en kløestillende effekt. Spot Stick har en smart roll-on funktion, som gør det nemt at påføre produktet og dermed behandle bumser i løbet af dagen. Du får en transparent stick, som ikke kan ses på huden og kan derfor bruge den både under og uden på makeup.

Effektive aktive ingredienser

  • Vitamin B3, Bisabolol og Allantoin er lindrende og helende, så huden bliver sund og stærk.
  • Beta-Glucan modvirker rødme i huden.
  • Troldnød forebygger mod udtørring og lukker samtidig porrerne for, at der ikke kommer nye urenheder.

Tea Tree Oil

Australian Bodycare Spot Stick indeholder en unik blanding af ingredienser, men nøgleingrediensen er australsk Tea Tree Oil. Den er antibakteriel, hvilket betyder at den virker forebyggende mod bumser og urenheder. Desuden gør Tea Tree Oil at insektstik og andre rifter ikke udvikles til større hudproblemer. Tea Tree Oil har igennem tiden været kendt for dens helbredende virkning, som de australske aboriginals har brugt til at kurere forskellige hudproblemer. 

Hvordan bruger man Australian Bodycare Spot Stick?

Denne Spot Stick er med sin roll-on funktion meget nem at bruge. Du påfører bare produktet direkte på problemområderne, både under og over makeup. Australian Bodycare Spot Stick bør anvendes 3-4 gange dagligt. Grundet dens lille størrelse er det let at tage den med i tasken, og siden produktet er transparent kan du godt passe på din hud uden at nogen ser det.


Indhold: 9 ml

Ingredienser:

Vand, Alcohol Denat., PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, 4-Terpineol, Polysorbate 60, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Ceteareth-25, Glycerin, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water, Panthenol, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Tocopherol, Camellia sinensis blade ekstrakt, Potassium sorbate, Sodium Benzoate, Pantolactone, Citric Acid, Limonene, Linalool

Oprindelsesland: Danmark

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(7) Se anmeldelser
Varenummer: 173

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.