Australian Bodycare


Køb Australian Bodycare - det naturlige valg! Australian Bodycare er baseret på den unikke olie - Tea Tree Oil, der har mange gode egenskab for din hud. Australian Bodycare har udviklet mange produkter, som du kan udforske og blive klogere på her:

Sund og naturlig hud | Produkter fra Australian Bodycare | Tea Tree Oil 

Skab sund og naturlig hud med Tea Tree Oil

Australian Bodycare er en efterhånden særdeles velrenommeret distributør af Tea Tree Oil-plejeserien ABC – en unik olie, der gennem tiden har været benyttet af Australiens egne aboriginere for sin svampe- og bakteriedræbende effekt. Med Tea Tree Oil-plejeserien ABC får du en tea tree oil baseret på melaleuca og alternifolia. Disse to signifikante stoffer gør ABC Tea Tree Oil-serien, ud af de over 110 forskellige unikke Tea Tree Olier der findes, dokumenteret som den Tea Tree Oil med mest gavn for sund hud. Australian Bodycare’s produkter hjælper bl.a. mod usund hud, mens de også medvirker til at genopbygge hudens normale bakterieflora, så huden heles, uden det skader den normale cellevækst.

Og så indeholder Australian Bodycare ingen parabener!

På Med24.dk er vi meget stolte over at have Australian Bodycare som ét af de mange kvalitets produktbrands, vi distribuerer videre til vores kunder. Du finder her et udvalg nogle af vores egne favoritter fra ABC:

ABC Bodylotion med Tea Tree Oil

Med ABC bodylotion med Tea Tree Oil får du en plejende bodylotion, der er velegnet til alle hudtyper. Især er ABC Bodylotion effektiv til behandlingen af øm, tør og revnet hud. Bodylotionen har derudover en beroligende effekt mod svie og kløen, og kommer du til at sidde lidt for længe i solen, så fungerer ABC bodylotion også som en plejende og afkølende aftersun-creme.

Facial Wash

”Jeg kan kun anbefale at bruge denne ansigtsvask, fordi den virker behagelig på huden. Huden bliver smidig og samtidig dufter den af tea tree oil”. 

Anmeldelsen af ABC Facial Wash 0,9% Tea Tree Oil er fra Martin Clausens på vores hjemmeside. Og denne ABC facial wash er da også én af vores mest populære Tea Tree Oil-cremer. Den evner nemlig at bevare hudens naturlige glød med sin hudvenlige PH-værdi. ABC Facial Wash fjerner urenheder og forebygger bakterievækst, uden at den går ind og udtørre huden. Ved anvendelse skal du bare huske at fugte huden inden og så vaske let med Facial Wash. Fjern derefter med lunkent vand, men undgå områder omkring øjnene. 

Facial Cream

En anden af vores populære produkter fra Australian Bodycare er ABC Facial Cream. Det skyldes flere ting. For det første er det en nærende ansigtscreme med Tea Tree Oil, der hurtigt absorberes og tilfører huden fugt og energi, og så passer cremen til alle hudtyper. Dernæst kommer den med en let konsistens, der med sine naturlige olier lader huden ånde. Cremen kommer samtidig med aloe vera, hvilket giver den en beskyttende og beroligende effekt på huden, alt imens hudens naturlige balance vedligeholdes. 


Om Tea Tree Oil

Tea Tree Oil er en naturlig, æterisk olie, der ved dampdestillation udvindes af bladene fra det australske træ, Tea Tree - officielt kendt som Melaleuca alternifolia. Olien er svampe- og bakteriedræbende, og har den helt unikke egenskab, at den genopretter hudens normale bakterieflora og heler huden uden at skade den normale celle- og vævsvækst.

Melaleuca alternifolia vokser i et begrænset område på 50 kvadratkilometer i den nordøstlige del af New South Wales i Australien, et lavtliggende og svampet regnskovsområde omkring Lismore. Det er det naturlige vækststed for træet.
Eksistensen af den antiseptiske olie i Melaleuca alternifolia-træets blade har været kendt i meget lang tid, men blev førstegang officielt registreret som naturlægemiddel i Australien i 1923.

Afdelingen for landbrug i New South Wales blev frontløber for undersøgelser af dyrkningen af Tea Trees. Deres arbejde opmuntrede til flere forsøg på udvikling af plantager, og efter 2 års undersøgelser etableredes den første plantage i begyndelsen af 1980’erne. Med den og introduktionen af flere andre plantager er industrien - i samarbejde med verdens ledende Tea Tree Oil-firma, Australian Bodycare - endelig blevet i stand til at honorere efterspørgslen på Tea Tree Oil, selvom vækstområdet stadig er begrænset.

Tea Tree Oil fra Australian Bodycare er den eneste olie, der har et standardiseret indhold af aktive ingredienser og som der kontinuerligt forskes på.


Tea Tree Oil's virkning

Tea Tree Oil er det stærkeste, naturlige antiseptiske middel, man kender til, og den er effektiv i selv meget lave koncentrationer. Selv en 1% opløsning er nok til at virke antiseptisk.

Desuden ved man nu, at olien er bredspektret, dvs. at den virker effektivt mod størstedelen af alle bakterier, svampe og sporer. Det skyldes, at Tea Tree Oil indeholder ca. 100 forskellige virksomme substanser, der hver især ikke har nogen særlig medicinsk virkning, men hvis indbyrdes sammenhæng virker effektivt på sygdomsfremkaldende bakterier. At olien er bredspektret er også grunden til, at den er virksom mod mange vidt forskellige hud- og slimhindeproblemer. Til trods for, at Tea Tree Oil har været anvendt i over 75 år, er der tilsyneladende ingen bakterier der til dato har udviklet resistens overfor oliens virkemåde.

Ønsker du at vide mere om Australian Bodycare og deres produkter? Så kan du tage et kig på deres hjemmeside her.

pil til toppen med24

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?