Australian Bodycare

Australian Bodycare

Skab sund og naturlig hud med Tea Tree OilAustralian Bodycare er en efterhånden særdeles velrenommeret distributør af Tea Tree Oil-plejeserien ABC – en unik olie, der gennem tiden har været benyttet af Australiens egne aboriginere for sin svampe- og bakteriedræbende effekt. Med Tea Tree Oil-plejeserien ABC får du en tea tree oil baseret på melaleuca og alternifolia. Disse to signifikante stoffer gør ABC Tea Tree Oil-serien, ud af de over 110 forskellige unikke Tea Tree Olier der findes, dokumenteret som den Tea Tree Oil med mest gavn for sund hud. Australian Bodycare’s produkter hjælper bl.a. mod usund hud, mens de også medvirker til at genopbygge hudens normale bakterieflora, så huden heles, uden det skader den normale cellevækst. 

Og så indeholder Australian Bodycare ingen parabener!

På Med24.dk er vi meget stolte over at have Australian Bodycare som ét af de mange kvalitets produktbrands, vi distribuerer videre til vores kunder.

Du finder alle produkterne fra Australian Bodycare her, men i nedenstående har vi udvalgt nogle af vores egne favoritter.

ABC Bodylotion med Tea Tree Oil
Med ABC bodylotion med Tea Tree Oil får du en plejende bodylotion, der er velegnet til alle hudtyper. Især er ABC Bodylotion effektiv til behandlingen af øm, tør og revnet hud. Bodylotionen har derudover en beroligende effekt mod svie og kløen, og kommer du til at sidde lidt for længe i solen, så fungerer ABC bodylotion også som en plejende og afkølende aftersun-creme.  

Facial Wash
”Jeg kan kun anbefale at bruge denne ansigtsvask, fordi den virker behagelig på huden. Huden bliver smidig og samtidig dufter den af tea tree oil”. 

Anmeldelsen af ABC Facial Wash 0,9% Tea Tree Oil er fra Martin Clausens på vores hjemmeside. Og denne ABC facial wash er da også én af vores mest populære Tea Tree Oil-cremer. Den evner nemlig at bevare hudens naturlige glød med sin hudvenlige PH-værdi. ABC Facial Wash fjerner urenheder og forebygger bakterievækst, uden at den går ind og udtørre huden. Ved anvendelse skal du bare huske at fugte huden inden og så vaske let med Facial Wash. Fjern derefter med lunkent vand, men undgå områder omkring øjnene. 

Facial Cream
En anden af vores populære produkter fra Australian Bodycare er ABC Facial Cream. Det skyldes flere ting. For det første er det en nærende ansigtscreme med Tea Tree Oil, der hurtigt absorberes og tilfører huden fugt og energi, og så passer cremen til alle hudtyper. Dernæst kommer den med en let konsistens, der med sine naturlige olier lader huden ånde. Cremen kommer samtidig med aloe vera, hvilket giver den en beskyttende og beroligende effekt på huden, alt imens hudens naturlige balance vedligeholdes.  

Fri fragt over 499 kr.

Med GLS/DAO PakkeShop

14 dages returret

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.