Australian Bodycare Body Wash

Australian Bodycare body wash passer på din hud

Vi er vant til at bruge sæbe, når vi bader. Sæbe kan virke udtørrende og give hudirritation. Det er derfor væsentligt, at du bruger en sæbe, der er mild og skånsom. Australian Bodycare body wash er et mildt og effektivt produkt, der stimulerer hudens naturlige fugtbalance. 

Hudvenlige produkter med antibakterielle egenskaber

Australian Bodycare body wash er dermatologisk testet. Produktet egner sig derfor til alle hudtyper – også sensitiv hud. Produktet indeholder tea tree oil, som udvindes af bladene fra det australske ”tea tree” med det officielle navn Melaleuca Alternifolia. Olien er anerkendt for sine bakteriedræbende egenskaber og er især effektiv mod uren hud. Derudover virker tea tree oil beroligende og blødgørende på huden. 

Hvorfor skal du vælge Australian Bodycare body wash?

  • Produktet er dermatologisk testet
  • Du undgår parabener og sulfater
  • Sæben er nænsom og kan bruges til daglig vask og pleje af huden
  • Hudens naturlige bakterieflora opretholdes
  • Produktet tilfører fugt og renser hudens porer

Tænk dig om, når du går i bad

Vores hud kan hurtigt komme i ubalance. Vi har derfor samlet en række gode råd, som hjælper dig med at passe godt på din hud, når du tager et bad. 

  • Skru ned for temperaturen. Varmt vand kan nemlig udtørre din hud.
  • Vær opmærksom på bakterier. Vaskeklude og skrubbebørster kan hurtigt samle mange uønskede bakterier, så husk at udskifte dem jævnligt – og hæng dem til tørre efter brug.
  • Pas på med sæben. Vælg en body wash, som er mild og med effektive ingredienser, så du ikke ødelægger hudens pH-balance.
  • Undgå lange bade. Når du bader længe, risikerer du, at huden bliver tør og irriteret. Forsøg at begrænse dit brusebad til højst ti minutter. Du tager dermed også hensyn til miljøet og slipper for en dyr vandregning.

Med24.dk har et stort sortiment af hudplejeprodukter, kosttilskud, medicin og medicare. Du kan altid finde gode tilbud hos os, og vi tilbyder dag til dag-levering. Når du køber varer hos os, kan du desuden opnå fri fragt. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.