Australian Bodycare Intim Glidegel - 100 ml.

1
Varenummer: 35595

Intim Glide modvirker tørhed, kløe og irritation under og efter sex, så det bliver en behagelig oplevelse uden smerter.

Mange oplever en sviende fornemmelse både under og efter sex. Det skyldes i mange tilfælde, at huden i og omkring kønsdelene er irriteret. Den kløende og sviende irritationsfornemmelse opstår ofte, når skeden rammes af bakterier, blandt andet fra partneren. Med Australian Bodycare Intim Glide kan du forebygge mod gener efter sex. Intim Glide er et let smøremiddel til sex, der er baseret på den australske Tea Tree Oil. Olien er anerkendt for sine antibakterielle og beskyttende egenskaber på huden. Den er dertil 100 % naturlig, så du får et glidemiddel uden generende stoffer. Gelen modvirker derfor de bakterier, der kan føre til irritation, kløe, tørhed og lugt under og efter sex.

Fordele:

  • Velegnet til både mænd og kvinder.
  • Forebygger gener såsom kløe, tørhed og lugt.
  • Kan bruges på skede- og endetarmsåbning og på penis eller sexlegetøj.
  • Fri for parabener og 100% vegansk.
  • Kan bruges på alle hudtyper, selv sensitiv hud.

Anvendelse af Australian Bodycare Intim Glidegel

Smør rigelige mængder af gelen rundt omkring skede- eller endetarmsåbningen og det samme på mandens penis. Intim Glide tilfører masser af fugt, så du og din partner undgår unødvendig friktion i forbindelse med sex. Produktet kan bruges af personer i alle aldre, både mænd og kvinder, der vil undgå intime problemer. 

Glidemidlet er vandbaseret og dermatologisk testet. Derfor er denne gel skånsom mod den sarte hud i intimområdet. Det gør gelen særligt hudvenlig, og du kan derfor roligt bruge gelen så ofte, du har brug for det. 


Indhold: 100 ml.

Ingredienser:

Vand, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, 4-Terpineol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Sodium Chloride, Sodium Caproyl Prolinate, Xanthan gum, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Methylpropanediol, Citric acid

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Varenummer: 35595

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.