Glidecreme

Med glidecreme til samleje og sexlegetøj, kan sex gøres sjovere, mere nydelsesrig og fri for intimt ubehag. Se vores store udvalg af forskellige varianter af glidecreme!

Hvorfor bruge en glidecreme | Hvilke glidecreme skal jeg vælge? | Hvad kan du bruge som glidecreme?Afhjælp tørhed og irritation 


87 Produkt(er)

Glidecreme - mindre ubehag - mere nydelse

Glidecreme og intimgel er udviklet til at mindske gnidningsmodstand, tørhed og de medhørende gener, der kan opstå i forbindelse med vaginalt og analt samleje. Glidecreme er derfor kendt, som en enkel og hurtig løsning til at øge nydelsen ved sex og er elsket af mange verden over.

Hos Med24.dk tilbyder vi et bredt udvalg af glidecreme fra foretrukne brands som YES, Intima, Protex, Vivag og RFSU. Din ønskede glidecreme kan nydes både med lyststimulerende sexlegetøj samt ved samleje og onani. Med glidecreme vil din intime oplevelse blive mere intens, behagelig og nydelsesfuld end nogensinde før.Den bedste glidecreme

Alle kvinder og mænd er forskellige. Vi har hver vores præferencer og kroppe, der reagerer forskelligt på sex og stimulering.

Nogle bruger glidecreme, udelukkende fordi det giver en kraftigere nydelse. Andre bruger det, fordi de oplever tørhed under sex eller gnidningsmodstand, der kan skabe ubehag under samlejet samt efterfølgende gener. Det er helt normalt at opleve tørhed ved samleje, og det kan heldigvis afhjælpes hurtigt med en god glidecreme.

Den bedste glidecreme til dig

Hvilken glidecreme, som er bedst til dig afgøres af, hvilke behov du har, og hvad du ønsker din glidecreme skal gøre. Hvis du er i tvivl om, hvilken type glidecreme du bør vælge, så hjælper vi dig på rette vej.

Der findes overordnet fire typer af glidecreme. De har hver især forskellige egenskaber og er derfor egnede til forskellige formål. Den bedste glidecreme er den, som imødegår de ønsker og behov du, og eventuelt din partner, har.   

Glidecreme til gravide

Du skal ikke være bekymret for, om du kan bruge glidecreme, når du er gravid. Det er meget almindeligt at bruge det både under graviditeten og efter. Det er ikke skadeligt for hverken dig eller dit barn.1) Vandbaseret glidecreme

En vandbaseret glidecreme er vandopløselig - den kan altså fjernes med vand, men fordamper desuden også og absorberes let af huden, idet den hovedsageligt består af vand. Vandbaseret glidecreme, kan her hos Med24 også findes som glidecreme med smag eller med en varmende effekt.

Foretrækker du en meget naturlig glidecreme, er dette typen, du bør gå efter. Den vandbaserede glidecreme er også den mest anvendte variant. Du bør dog være opmærksom på, at der til tider kan være brug for at tilføje mere glidecreme undervejs, idet den er vandopløselig.

Benytter du kondom, skal der anvendes vandbaseret glidecreme. Det skyldes, at de andre typer af glidecreme kan ødelægge eller opløse kondomet. Modsat øger den vandbaserede kondomets elasticitet og holdbarhed samtidig med din nydelse. Se vores store udvalg af kondomer her!


2) Silikonebaseret glidecreme

En silikone glidecreme absorberes ikke af huden og har derfor en langtidsholdbar effekt. Denne form for glidecreme er derfor ekstra god, hvis du døjer med tørre og sarte slimhinder. Vær dog opmærksom på, at det ikke er alle silikonebaserede glidecremer, som kan anvendes med kondom, da visse typer kan opløse gummiet.

Ønsker du en glidecreme, som fungerer med vand, er en silikonebaseret glidecreme det oplagte valg. Det holder desuden til, at du vasker det væk med sæbe og vand.

Vi tilbyder blandt andet RFSU Klick Supreme Glide og Protex Silikonebaseret glidecreme. 


3) Oliebaseret glidecreme

Den oliebaserede glidecreme er ikke vandopløselig og kan være baseret på forskellige olier som mandelolie, solsikkeolie eller tea tree oil. Den er ikke til at fjerne med vand, men absorberes langsomt af huden og holder derfor længe.

Oliebaseret glidecreme anbefales ikke ved brug af kondom. Olien kan opløse gummiet og medføre revner i kondomet.

Iblandt vores sortiment finder du Joan Ørting Nyd Mig Glideolie samt YES Oliebaseret glidecreme, der er en økologisk glidecreme.


4) Blandet glidecreme

Det er muligt at finde glidecremer, der er blandingsprodukter bl.a. mellem silikone og vand, som Hybrid glidecreme fra System JO. Silikonen gør at glidecremen holder glideeffekten længe og indholdet af vand, gør at den er nem at skylle af igen. Et andet blandingsprodukt er Durex Play Massage Glidemiddel, som udover at være en glidecreme, også er en massageolie. Denne er baseret på både vand og olie. 


Økologisk glidecreme

Hvis du ønsker en økologisk glidecreme, laves dette både af mærket System JO og YES - hvilke begge forhandles her hos Med24.dk. Du kan både få økologiske glidecreme, som vandbaseret og oliebaseret. Hvad kan du bruge som glidecreme?

Har du ikke fået købt en glidecreme, eller du er måske løbet tør? Der er mange, som tror at man kan bruge flere forskellige cremer og olier som glidecreme. Men dette bør du holde dig fra, da intet kan erstatte en god glidecreme. 

Hvis det bare skal være her og nu, og du ingen glidecreme har, kan du nedenfor finde et par forslag til alternativer til glidecreme, som mange allerede har i hjemmet. 

Kokosolie som glidecreme

Kokosolie kan bruge til rigtig mange ting, til madlavning, på huden og i håret. Det kan også, hvis du virkelig ikke har andre muligheder, bruges som glidecreme. 

Kokosolien skal først opvarmes, da det er i fast form ved almindelig stuetemperatur. Det anbefales dog ikke at bruge kokosolie som glidecreme, da ingen undersøgelser er, i forbindelse med kokosolie og glidecreme, så ingen ved med sikkerhed, hvordan det vil påvirke pH-værdien i skeden. Kokosolie må ikke bruges i forbindelse med kondomer, da olie kan opløse kondomet. 

Mandelolie som glidecreme

For din egen hjemmelavet glidecreme, kan du også bruge mandelolie. Når man snakker om mandeolie, som glidecreme gælder det samme som ved kokosolie. Det kan bruges til rigtig mange gode ting, og herunder også som glidecreme. Men gør dig selv den tjeneste og invester i en rigtig glidecreme, da der virkelig kan mærkes stor forskel. 

Bør ikke anvendes:

Kokosolie og mandelolie kan bruges som glidecreme, selvom det ikke anbefales. Men der er mange andre ting, som absolut ikke må bruges, herunder: 

  • Babyolie som glidecreme
  • Vaseline som glidecreme
  • Helosan som glidecreme
  • Madolier som glidecreme (rapsolie, olivenolie, solsikkeolie m.m.)
  • Diverse sæber og cremer som glidecreme


Anal glidecreme

Som anal glidecreme kan det være en rigtig god ide at bruge en vandbaseret glidecreme, da det anbefales at bruge kondom under analsex, for optimal beskyttelse mod kønssygdomme. Visse olie- og silikonebaseret glidecremer må ikke bruges sammen med kondom, da de kan opløse kondomet.Anvend glidecreme ved tørhed

Den hyppigste årsag til brug af glidecreme skyldes tørhed i skeden. Dette kan både opleves i perioder - særligt ved hormonelle forandringer omkring overgangsalderen, graviditet og efter fødsler, men også gennem hele livet, alt efter kroppens reaktion på stimulering med mere.

For kvinder, der har problemer med tørhed i skeden eller mænd og kvinder, der kan opleve tørhed analt, kan samlejet blive en ubehagelig og smertefuld affære. Ved brug af glidecreme kan oplevelsen forbedres både for dig og din partner.

Ønsker du/i mere nydelse samtidig med færre gener og ubehag, så er glidecreme værd at kaste sig ud i. I kan finde mange forskellige varianter her på siden og desuden læse om de forskellige typer ovenfor.Svamp, irritation og bakterier efter sex

Ved sex, specielt uden kondom, kan der opstå svamp og forekomme ubudne gæster (bakterier) i skeden og penis. Det kan volde alt fra kløe, rødme, irritation, udflåd og lugtgener, som bør behandles. Du kan finde medicinsk udstyr mod vaginale gener her!

Som bekendt er det altid bedre at forebygge end behandle. Har du tendens til at opleve de nævnte gener efter sex, anbefales det at kigge efter en glidecreme, der modvirker bakterier. Austrailian Bodycare har blandt andet udviklet en gel med tea tree oil, som er dermatologisk testet og kan afhjælpe tørhed samt intimt ubehag (svie og kløe).

Oplever du irritation fra friktion og tørhed kan det blot være nok med en vaginal gel (intimgel) eller almindelig glidecreme.Køb glidecreme her!

Hos Med24.dk forhandler vi forskellige slags glidecreme, så du kan finde lige den, som giver dig ekstra nydelse. Om det er glidecreme til samleje, onani eller til brug at sexlegetøj, du leder efter, finder du helt sikkert en her. Vi har løbende tilbud, så du kan få en billig glidecreme, som opfylder lige netop dine behov. Vi tilbyder også altid diskret og hurtig levering.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.