Glidecreme

Med glidecreme kan sex gøres sjovere, mere nydelsesrig og fri for intimt ubehag. Vi tilbyder hos Med24.dk flere varianter af glidecreme – en efter hver smag og behov. Nedenfor siden kan du læse om:

Formålet med glidecreme | Typer af glidecreme | Hvordan du afhjælper tørhed og irritation  

Glidecreme - mindre ubehag - mere nydelse

Glidecreme og intimgel er udviklet til at mindske gnidningsmodstand, tørhed og de medhørende gener, der kan opstå i forbindelse med vaginalt og analt samleje. Glidecreme er herfor kendt som en enkel og hurtig løsning til at øge nydelsen ved sex og er elsket af mange par verden over.

Hos Med24.dk tilbyder vi et bredt udvalg af glidecreme fra foretrukne brands som Intima, Protex, Vivag og RFSU. Din ønskede glidecreme kan nydes både med lyststimulerende produkter (se testvinderen fra LELO), ved samleje og onani. Med glidecreme vil din intime oplevelse blive mere intens, behagelig og nydelsesfuld end nogensinde før. 

Forskellige typer af glidecreme

Alle kvinder og mænd er forskellige. Vi har forskellige præferencer og kroppe, der reagerer anderledes på sex og stimulering.

Nogle bruger glidecreme, udelukkende fordi det giver en kraftigere nydelse. Andre bruger det, fordi de oplever tørhed under sex eller gnidningsmodstand, der kan skabe ubehag under samlejet samt efterfølgende gener. Det er helt normalt at opleve tørhed ved samleje, og det kan heldigvis afhjælpes hurtigt med en god glidecreme.

Valg af glidecreme
Er du i tvivl, hvilken type glidecreme du bør vælge? Så hjælper vi dig på rette vej! Der findes overordnet fire typer af glidecreme. De har hver især forskellige egenskaber og er derfor egnede til forskellige formål. Den bedste glidecreme er den, som imødegår de ønsker og behov du, og eventuelt din partner, har.  

1) Vandbaseret glidecreme

En vandbaseret glidecreme er vandopløselig - den kan altså fjernes med vand, men fordamper desuden også og absorberes let af huden, idet den hovedsageligt består af vand. Cremen kan også findes som glidecreme med smag eller med en varmende effekt.

Foretrækker man en meget naturlig glidecreme, er dette typen, du bør gå efter. Den vandbaserede glidecreme er også den mest anvendte variant. Du bør dog være opmærksom på, at der til tider kan være brug for at tilføje mere glidecreme undervejs, idet den er vandopløselig.

Benytter du kondom, skal der anvendes vandbaseret glidecreme. Det skyldes, at de andre typer af glidecreme kan ødelægge eller opløse kondomet. Modsat øger den vandbaserede kondomets elasticitet og holdbarhed samtidig med din nydelse.

I vores sortiment finder du blandt andet Protex Vandbaseret Glidecreme, RFSU Klick Natural Glide og Vivag Feminin Intimgel

2) Silikonebaseret glidecreme

En silikonebaseret glidecreme absorberes ikke af huden og har derfor en langtidsholdbar effekt. Vær opmærksom på, at det ikke er alle silikonebaserede glidecremer, som kan anvendes med kondom, da visse typer kan opløse gummiet.

Ønsker du en glidecreme, som fungerer med vand, er en silikonebaseret glidecreme det oplagte valg. Det holder desuden til, at du vasker det væk med sæbe og vand.

Vi tilbyder blandt andet RFSU Klick Supreme Glide og Protex Silikonebaseret glidecreme. 

3) Oliebaseret glidecreme

Den oliebaserede glidecreme er ikke vandopløselig og kan være baseret på forskellige olier som mandelolie, solsikkeolie eller tea tree oil. Den er ikke til at fjerne med vand, men absorberes langsomt af huden og holder derfor længe.

Oliebaseret glidecreme anbefales ikke ved brug af kondom! Olien kan opløse gummiet og medføre revner i kondomet.

Iblandt vores sortiment finder du Joan Ørting Nyd Mig Glideolie samt YES Oliebaseret glidecreme, der er en økologisk glidecreme. 

4) Blandet glidecreme

Det er muligt at finde glidecremer, der er blandingsprodukter blandt andet mellem silikone og vand eller olie og vand som Durex Play Massage Glidemiddel.

Det anbefales ikke at bruge andre glidemidler, som indeholder olie eller fedt, eksempelvis vaseline, solcreme og håndlotion. 

Anvend glidecreme ved tørhed

Den hyppigste årsag til brug af glidecreme skyldes tørhed i skeden. Dette kan både opleves i perioder - særligt ved hormonelle forandringer omkring overgangsalderen, graviditet og efter fødsler, men også gennem hele livet, alt efter kroppens reaktion på stimulering med mere.

For kvinder, der har problemer med tørhed i skeden eller mænd og kvinder, der kan opleve tørhed analt, kan samlejet blive en ubehagelig og smertefuld affære. Ved brug af glidecreme kan oplevelsen forbedres både for dig og din partner.

Ønsker du/i mere nydelse samtidig med færre gener og ubehag, så er glidecreme værd at kaste sig ud i. I kan finde mange forskellige varianter her på siden og desuden læse om de forskellige typer ovenfor! 

Svamp, irritation og bakterier efter sex

Ved sex – specielt uden kondom – kan der opstå svamp og forekomme ubudne gæster (bakterier) i skeden og penis. Det kan volde alt fra kløe, rødme, irritation, udflåd og lugtgener, som bør behandles. Du kan finde medicinsk udstyr mod vaginale gener her!

Som bekendt er det altid bedre at forebygge end behandle. Har du tendens til at opleve de nævnte gener efter sex, anbefales det at kigge efter en glidecreme, der modvirker bakterier. Austrailian Bodycare har blandt andet udviklet en gel med tea tree oil, som er dermatologisk testet og kan afhjælpe tørhed samt intimt ubehag (svie og kløe).

Oplever man irritation fra friktion og tørhed kan det blot være nok med en vaginal gel (intimgel) eller almindelig glidecreme.  

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?