Intima Intimgel - 50 ml

Intima Intimgel - 50 ml
Se alle produkter fra Intima
Varenummer: 10113

Intima Intimgel - Modvirker effektivt tørhed i intimområdet

Tørhed i vagina og vulva er helt normalt, men det kan både være irriterende og smertefuldt, og det er derfor vigtigt at tage det alvorligt og gøre noget ved det, så du kan fortsætte med at gøre alt det, du har lyst til. Intima Intimgel kan både anvendes mod vaginal tørhed og yderligere som glidecreme. Den milde og skånsomme gel hjælper på vaginal tørhed og giver huden i intimområdet ekstra fugt.

Tilpasset din naturlige balance med en lav pH-værdi

For at beskytte det naturlige miljø i underlivet og skeden har Intima Intimgel en lav pH-værdi på ca. 5. Gelen indeholder blandt andet mælkesyre, som hjælper med at opretholde den lave pH-værdi og dermed den naturlige balance. Intimgelen er desuden vegansk, helt uden parfume og er anbefalet af Asthma Allergy Nordic.

Anvendelse

En passende mængde påføres efter behov.


Indhold: 50 ml.

Ingredienser:
Vand, Glycerin, Propylene glycol, Hydroxyethylcellulose (vegetabilsk kapsel), Mælkesyre, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium sorbate.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Asthma Allergy Nordic

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?