Intima

Læs mere om intimplejeserien fra Intima.

11 Produkt(er)

Hvad er Intima?

Intima er en intimplejeserie, der er nem at bruge, og er kærlig mod kroppen. Den er udviklet til dig og din intimzone.

Intimpleje en naturlig ting for alle kvinder, og det skal hyldes. Gør din intimpleje til ‘mig tid’ med Intima Intmsæbe Tranebær eller Intimsæbe med Alora Vera eller gå helt neutralt med Intimsæbe Parfumefri.

Intima dækker et bredt udvalg af produkter til alle kvinder, der vil gøre mere for sig selv og sin krop.

Din daglige intimpleje

Nogle tænker måske, at shower gel også kan bruges i det intime område, men man skal sikre sig, at produkterne har den rette pH-værdi for at passe til den naturlige pH-balance i den intime zone og dermed også modvirke ubalance.

Med Intima får du nøje udvalgte produkter til din intimzone. Intimas intimsæber er milde og indeholder mælkesyre, der giver den lave pH-værdi på 4, der matcher pH’en i din intime zone. Intima er udviklet specifikt til skånsomt og effektivt at rengøre de intime områder, så du undgår lugtgener, kløe og anden irritation. Alle Intima’s parfumefri produkter er anbefalet af Asthma Allergy Nordic

Anvendelse:

Intima Intimsæberne kan anvendes hver dag. Vask dig med sæben i badet og skyl efter med vand.

Intimservietterne er praktiske at have med i tasken, når du er på farten og ikke har mulighed for at vaske dig. De kan også bruges som generel opfriskning under menstruation eller efter toiletbesøg.

Intima intimgel anvendes mod vaginal tørhed og som glidecreme. Den kan gøre stor forskel for den seksuelle nydelse, da den mindsker risikoen for irritation og rifter p.g.a. tørhed.

Intima’s parfumefri produkter er deklareret i samarbejde med Asthma Allegy Nordic, har en lav pH-værdi og er fri for parfume.

Køb intimpleje fra Intima hos Med24.dk

Hos Med24.dk kan du trygt og nemt købe intimpleje tilpasset dine behov. Altid diskret levering.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.