Intima Intimsæbe - 60 ml

1
(4) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Intima
Varenummer: 4144

Intima Intimsæbe - Skånsom formel særligt tilpasset din daglige intimhygiejne

Intima Intimsæbe er perfekt til dit daglige bad og den daglige intimhygiejne, da den milde og skånsomme intimsæbe passer godt på den sarte hud omkring underlivet. Formlen er særligt tilpasset den intime zone, som har en lavere pH-værdi end resten af kroppen. Derfor har sæben ligeledes en lav pH-værdi på 4, så den kan hjælpe dig med at bevare den naturlige balance i den intime zone. Intima Intimsæbe er desuden vegansk, uden parfume og anbefalet af Asthma Allergy Nordic.

Allergicertificeret intimsæbe - så du kan passe godt på dig selv

Intima Intimsæbe er anbefalet af Asthma Allergy Nordic, så du kan være sikker på, at den ikke indeholder stoffer, der er kendt for at give allergiske reaktioner. Asthma Allergy Nordic har nemlig været samtlige ingredienser igennem for at sikre en lav risiko for hudallergi.

Hvorfor bruge intimplejeprodukter?

Den intime zone har helt naturligt en lavere pH-værdi end resten af kroppen, og den skal vi passe godt på! Vasker du dig for eksempel ofte med en almindelig showergel, der har en høj pH-værdi, kan det påvirke den naturlige balance og resultere i, at huden bliver irriteret og tørrer ud. Husk dog, at du kun bør bruge intimsæbe på de ydre kønsdele.

Anvendelse

Kom intimsæben på en våd klud eller fugtede hænder, fordel i den intime zone - dog kun på de ydre kønsorganer - og slut af med af skylle grundigt med vand.
Sæben kan uden problemer anvendes på resten af kroppen.


Indhold: 
60 ml

Ingredienser:

Aqua (purificata), Disodium Lauroamphodiacetate, Lactic acid, PEG-150 Distearate, Sodium Laureth-11 Carboxylate, Laurylmethylgluceth-10-hydroxypropyldimoniumchlorid, Glyceryl Laurate, Natrium-PCA, PEG-14M, Disodium EDTA

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Vegan Reg trademark Asthma Allergy Nordic

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.