Intimsæbe

En intimsæbe hjælper til at rengøre og beskytte intimområdet. Læs mere om intimsæbe her

48 Produkt(er)

Intimsæbe - til rengøring af intimområdet

Intimsæbe er en særlig form for sæbe, der er skabt til at rengøre og beskytte intimområdet. Det er vigtigt at vælge en intimsæbe, der er mild og pH-balanceret, da dette hjælper med at opretholde en normal balance i området. Hvis du bruger din almindelige shampoo eller anden form for sæbe til intimområdet, kan det skabe ubalance, hvilket kan føre til gener, irritationer samt svamp. 

Intimsæber er særlig udviklet til at være ekstra skånsomme, så de kan bruges i intimområdet uden bekymringer. 

PH-værdien i det intime område er afgørende for dets generelle balance. Intimområdet har en pH-værdi på omkring 4. Derfor er de fleste intimsæber også lavet med en pH-værdi på 4, så de ikke skaber ubalance i området, og gør dig mere modtagelig overfor infektioner. 

Derudover indeholder mange intimsæber mælkesyre, da det bidrager til at opretholde pH-værdien, og dermed til at forhindre overophobning af bakterier. 
Intimsæber indeholder ikke parfume, for at være så skånsom mod huden som muligt. 

Hvorfor bruge intimsæbe?

  • Bedre hygiejne: Intimsæbe er formuleret til at rense og beskytte intimområdet. Det hjælper med at fjerne bakterier og skidt, som kan føre til infektioner eller ubehag.
  • Bevarelse af pH-balance: At opretholde intimområdets pH-balance er meget vigtigt for at forhindre irritation og infektioner.
  • Forbedring af lugt: Intimsæbe hjælper med at fjerne dårlig lugt fra området, da det renser og beskytter mod bakterier, der kan forårsage dårlig lugt.
  • Mindre irritation: Intimsæbe er formuleret til at være mild og skånsomt for intimområdet, hvilket hjælper til at reducere risikoen for irritation og ubehag i forhold til, hvis du brugte almindelig sæbe eller shampoo i området.

Guide: Sådan bruger du intimsæbe

Intimområdet er mere sensitivt end resten af vores krop. Her er 5 nemme trin til, hvordan du bruger intimsæbe på den mest skånsomme måde. 

  • Skyl området med vand for at fjerne eventuelle skidt og affald.
  • Tag en lille mængde intimsæbe i hånden og skum det op.
  • Påfør skummet på området med blide bevægelser.
  • Skyl området med vand for at fjerne sæben.
  • Tør området forsigtigt med et rent, blødt håndklæde.

Hav en god intimpleje

Hvis du vil tage dig godt af dit intimområde, er det en god ide at have en god intimplejerutine. Herunder indgår både vask af intimområdet, barbering og en fugtgivende pleje. 

Når det kommer til intimbarbering, er det vigtigt at bruge milde og skånsomme produkter. Barbering af intimområdet kan nemlig hurtigt give irriteret hud, hvis du ikke bruger produkter lavet til formålet. Vær derfor ekstra forsigtig med intimbarbering, så du får det bedste resultat. 

Hvis din hud har en tendens til at være tør og sart i intimområdet, kan du med fordel bruge en intim barrierecreme, som kan beskytte og lindre. En barrierecreme kan lindre symptomer såsom kløe, svie og generelle irritationer.  

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.