Australian Bodycare Intim Wash - 200 ml.

1
1
1
Varenummer: 35597

Australian Bodycare Intim Wash til vedligeholdelse af den gode hygiejne i intimområdet på en skånsom og samtidig effektiv måde.

Intimområdet er ekstra udsat for bakterier, og derfor kræver det ekstra god hygiejne at holde det friskt og rent. Hvis du intimbarberer dig, er det desuden særligt vigtigt, at du holder området fri for bakterier, inden du svinger barberbladet. Bakterier og barbering er nemlig en kombination, der kan give røde og irriterende barberknopper. 

Intim Wash indeholder naturlige ingredienser, som effektivt hjælper med at holde bakterierne i skak. Australsk Tea Tree Oil har unikke antibakterielle egenskaber og er derfor afgørende for at holde området rent, ligesom olien virker beroligende og lindrende på huden. Sammen med et højt indhold af C-vitamin fra kakadueblomme styrkes hudens naturlige forsvar mod bakterier, så du får et friskt intimmiljø og mindsker risikoen for røde barberknopper.

Fordele:

  • Dermatologisk testet.
  • Fri for parabener.
  • pH-reguleret til intimt brug.
  • 100% vegansk - indeholder ingen animalske ingredienser og er ikke testet på dyr.
  • Forebygger røde knopper, indgroede hår, skægpest og anden irritation i intimområdet.

Anvendelse af Australian Bodycare Intim Wash

Vask grundigt intimområdet med en lille mængde af den milde sæbe – og brug gerne Intim Wash som din daglige pleje. Påfør sæben og vask ekstra omhyggeligt inden barbering, så du er sikker på at få renset bakterier effektivt væk. Husk dog ikke at overvaske den intime zone med flere vaske dagligt. Til barbering anbefaler vi at du bruger Australian Bodycare Intim Shave som kan køber her. Afslut desuden din intimbarbering med en helende Intim Balm, så huden føles blød og beroliget.

Hvis du slet ikke kan få nok af Australian Bodycare Intim Wash fås den også i en større størrelse med 500 ml her.


Indhold: 200 ml.

Ingredienser:

Vand, Disodium Cocoamphodiacetate, Lactic acid, Disodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, Sodium Chloride, Glyceryl Laurate, Isoamyl Laurate, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, 4-Terpineol, Chondrus crispus powder, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Isopropylalkohol, Tocopherol, Xanthan gum

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Varenummer: 35597

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.