Australian Bodycare Femi

Australian Bodycare er en intimplejeserie dig til der gerne vil have  milde og skånsomme produkter til intimpleje der indeholder naturlige ingredienser, som sikrer en velplejet, smuk hud hos både mænd og kvinder. Hele sortimentet er dermatologisk testet og parabenfrir. Læs mere om Australian Bodycare intimplejeserie her.

22 Produkt(er)

Australian Bodycare Femi - intimplejeserie til kvinder og mænd

Oplever du udtørret hud, svie og røde knopper efter intimbarbering eller hårfjerning? Så kan Australian Bodycare intimpleje afhjælpe dine problemer. De milde og skånsomme produkter til intimpleje indeholder naturlige ingredienser, som sikrer en velplejet hud hos både mænd og kvinder.

I serien af intimplejeprodukter findes der 6 varianter, så du kan finde et produkt der netop afhjælper dit problem.

  • Intim Shave
  • Intim Balm
  • Intim Glide
  • Intim Wash
  • Femigel
  • Femi Daily

Australian Bodycare Femi er dermatologisk testet og parabenfri

Disse milde intimpleje produkter er det rigtige valg for dig, hvis du har en sart hud eller er plaget af allergier eller kløe. Alle produkterne er dermatologisk testet under sikre forhold og indeholder ikke parabener.

Ydermere indeholder alle intimplejeprodukterneTea Tree Oil, som har den enestående egenskab, at den naturligt slår bakterievækst ned og samtidig har en forbyggende effekt på huden. Det betyder, at vores intimpleje produkter både virker helende på skader som røde knopper og indgroede hår og effektivt hæmmer nye bakteriers mulighed for at sætte sig på huden.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.