Australian Bodycare Femi Daily - 200 ml.

1
Varenummer: 53776

Australian Body Care Femi Daily mod kløe, lugt og tørhed

Det sarte intimområde kræver ekstra pleje – det er nemlig særligt udsat for bakterieangreb. Femi Daily er en gel, som hjælper dig med at forebygge de intime gener. Gelen er rig på australsk Tea Tree Oil, der er kendt for sine antibakterielle egenskaber. Derfor hjælper den effektivt med at modvirke de bakterier, som sætter sig i intimområdet og forårsager irritation, kløe, tørhed og lugt. Femi Daily holder dertil huden fugtet, så du føler dig frisk forneden hele dagen. Den er pH-reguleret, så den bevarer den naturlige bakterieflora omkring skedeåbningen.

Fordele:

  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Antiseptisk og antibakterielle Tea Tree Oil.
  • Baseret på vand.
  • Fri for homoner.
  • Dermatologisk testet - kan anvende på sensitiv hud.

Anvendelse af Australian Body Care Femi Daily

Som navnet antyder, er Femi Daily en gel, du skal bruge på daglig basis. Smør en lille mængde ud på huden – og brug den 1-2 gange om dagen alt efter behov. Gelen er drøj i brug, så i tuben er der nok til 4-5 ugers brug. Femi Daily kan bruges i intimområdet af både mænd og kvinder.


Indhold: 
200 ml.

Ingredienser:

Vand, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, 4-Terpineol, 1,2-Hexanediol, Xanthan gum, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Citric acid, Hydroxyacetophenone

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Varenummer: 53776
Vegan Friendly
Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.