Vivag

Vivag til alle kvinder

 Vivag – intimpleje skabt til et liv i balance - læs mere lige her:

12 Produkt(er)

Oplev intim velvære med Vivag intimplejeprodukter

Vivag er skabt til et liv i balance, hvor velvære og selvtillid er i harmoni. Hos Vivag tror de på, at det at føle sig godt tilpas i sin egen krop udspringer af den naturlige balance, som vores krop fortjener. Produkter er således ikke bare en del af en rutine – de er nøglen til at omfavne hver dag med fornyet selvtillid og livsglæde.

Intimpleje og velvære

Vivag forstår, at intime pleje- og velværebehov kan være en personlig rejse. Derfor er Vivag skabt med omhu og med en forståelse for, at hver krop er unik og fortjener individuel opmærksomhed.
Alle produkter er udviklet med tanke på dig og dine behov og består således af en serie af intimplejeprodukter, der er milde og skånsomme – skabt til dig, der gerne vil leve dit liv i balance.

Intimplejeprodukter, der støtter din naturlige balance

Alle produkter understøtter din naturlige balance i underlivet, så du kan leve det liv, du ønsker, uden bekymringer. Om du søger en intimsæbe med mælkesyre og lav pH-værdi, parfumefri intimservietter til den hurtige opfriskning, en beskyttende og plejende intim barrierecreme til sart og følsom hud eller intimgel mod vaginal tørhed, har Vivag produktet til dig, så du kan opnå den intime velvære og balance, du fortjener.

Parfumefri varianter er anbefalet af Asthma-Allergy Nordic og intimservietter er dermatologisk testet.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.