Vivag intimsæbe - 750 ml

1
Se alle produkter fra Vivag
Varenummer: 29031

Vivag intimsæbe opretholder den intime hygiejne på en mild og skånsom måde.

Med en lav pH-værdi på 4, og indhold af mælkesyre sikrer denne sæbe en mild og skånsom pleje til intimzonen. Den er særdeles velegnet til dig, der ønsker at opretholde en god intim hygiejne uden at forstyrre fugtbalancen eller irritere den sarte hud.

Vivag feminin intimsæbe er helt fri for parfume og farvestoffer samt konserveringsmidler. Med dens indhold af mælkesyrer sikrer den, at sart hud ikke udtørrer eller irriteres. Den fjerner lugtgener og sørger for, at huden bibeholder den naturlige bakterieflora.

Anvendelse: 
Vivag kan anvendes dagligt i badet og efter behov. Anvend med fordel Vivag Feminin 2i1 gel efter badet for at opnå den bedste intime pleje. 

Ingredienser:

Aqua (purificata), Disodium Lauroamphodiacetate, Lactic acid, Sodium Laureth-11 Carboxylate, Natrium-PCA, Glyceryl Laurate, Laurylmethylgluceth-10-hydroxypropyldimoniumchlorid, PEG-150 Distearate, Disodium EDTA, PEG-14M

Oprindelsesland: Danmark

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
  1. Personlig pleje
  2. Intimpleje
  3. Intimsæbe
Astma og Allergi

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.