Vivag Intimsæbe - 400 ml

1
(7) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Vivag
Varenummer: 2826

Vivag intimsæbe vasker huden ren uden at forstyrre balancen eller irritere huden

Den milde Vivag intimsæbe har en lav pH på 4 og er særdeles velegnet til dem der ønsker at opretholde den intime hygiejne på en mild og skånsom måde uden at forstyrre fugtbalancen eller irritere den sarte hud. Vivag intimsæbe er helt fri for parfume og farvestoffer samt konserveringsmidler - og er anbefalet af Asthma Allergy Nordic.

Vivag parfumefri intimsæbe har fået ny formulering, som giver sæben en fyldigere konsistens samtidig med at de velkendte egenskaber af Vivag intimsæbe bibeholdes. Derudover har denne størrelse fået pumpe, så det er lettere at dosere den korrekte mængde sæbe ved intimvask. 

Skrappe og parfumerede sæber, der ikke er beregnet til intimbrug, kan meget let udtørre og irriterer hudens sarte slimhinder. Samtidig reducerer det hudens immunforsvar og giver dermed bedre betingelser for sygdomsfremkaldende bakterier. Vivag intimsæbe indeholder mælkesyre, der sikrer, at den sarte hud ikke udtørrer eller irriteres, fjerner lugtgener, samtidig med at huden bibeholder den naturlige bakterieflora.

Se hele sortimentet af Vivag-produkter her:

Anvendelse:

Sæben anvendes i intimområdet ved dagligt bad. 

Efter et bad anvender vi typisk en fugtighedscreme i både ansigtet og på kroppen, men vi glemmer eller overser ofte intimområdet, der ligeledes har behov for fugt og pleje. Anvend derfor med fordel Vivag intimgel eller barrierecreme.


Indhold:
400 ml

Ingredienser:

Aqua, Cocamidopropyl betaine, Lauryl Glucoside, Lactic acid, Coco-glucoside, Glyceryl Oleate, Glycerin, Vaccinium macrocarpon fruit extract, Aloe barbadensis leaf juice, Tocopherol, Xanthan gum, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium sorbate, Sorbic acid

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
  1. Personlig pleje
  2. Intimpleje
  3. Intimsæbe
(7) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Vivag
Varenummer: 2826
Asthma Allergy Nordic
Asthma Allergy Nordic

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.