VeriGentle Intim Vaskeolie - 100 ml.

1
Se alle produkter fra VeriGentle
Varenummer: 37297

VeriGentle intim vaskeolie - et plejende, sæbefrit alternativ til din daglige intimhygiejne

Intim vaskeolie fra VeriGentle er mild, lugtfri og består af 99,5% naturlige ingredienser. Den er vegansk og fri for både parfume og parabener.

Den sæbefri formel er med til at forhindre udtørring i det følsomme intimområde. Vaskeolien indeholder vandopløselige olier, som effektivt opløser snavs og urenheder samtidig med de tilfører huden blødhed og fugt. Produktet er desuden yderst velegnet i forbindelse med barbering - Anvend til at blødgøre huden inden brug af barberskraber og påfør efter barbering for pleje og fugt.

Sådan plejer du bedst dit intimområde med VeriGentle vaskeolie

Vask kun de ydre områder - den indvendige hygiejne i skeden klarer kroppen selv. Fugt huden med vand, påfør og massér vaskeolien ind. Skyl derefter med vand.

Pas på med for hyppig vask - det anbefales maksimalt at vaske intimområdet to gange dagligt, da der ellers kan opstå irritation. Anvend aldrig produkter med parfume i intim området.

VeriGentle intim vaskeolie er skånsom og kan uden problemer anvendes af gravide. Derudover er den ideel at bruge, hvis man oplever tørhed i forbindelse med overgangsalderen, fordi den nænsomt fugter og plejer.


Indhold: 100 ml.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.