Kondomer

Se det store udvalg af billige og effektive kondomer! Hos Med24.dk kan du vælge i mellem mange størrelser, farver, smage og overflader, så du og din partner nemt kan have sikker sex. Kondomer er en af de sikreste former for prævention og er desuden en af de mest populære. Læs mere om varianter som ekstra tynde, veganske eller latexfri kondomer her!

Kondomer | Vælg det bedste kondom | Derfor springer kondomet | Billige kondomer | Anvendelse | Fordele ved kondom

62 Produkt(er)

Køb kondomer nemt og diskret hos Med24.dk

kvinder åbner kondompakke i lyserød med24

Hos Med24.dk finder du et bredt udvalg af kondomer i god kvalitet. Et kondom er en præventionsform, der består af et tyndt hylster af f.eks. latex, der danner en barriere, så du undgår uønsket graviditet og kønssygdomme.

Vaskbare kondomer i 1800-tallet

I dag er kondomer så sikre og effektive, at de er blandt de mest populære præventionsformer i Danmark. Kondomets historie er også lang og rummer både gedeblære og olievædet silke. Hvornår kondomet blev opfundet, er svært at sige helt præcist. Den mest anderkendte teori er, at kondomet blev opfundet 3000 år f.Kr. af græske Kong Minos, der benyttede gedebærer som beskyttelse. 

Romerne benyttede senere fåretarme, kineserne brugte silke væddet i olie. I Europa brugte man i starten bomuldslærred og senere gummi-kondomer, der var så slidstærke, at de kunne genbruges og vaskes. I 1929 blev det første kondom i latex fremstillet og siden er populariteten kun blevet større, ligesom komforten er blevet væsentligt forbedret i løbet af de tusinder af år, kondomer har været brugt.

Høj sikkerhed og naturlig følelse

Hos Med24.dk finder du en stor variation af kondomer, så du med sikkerhed kan finde et der passer til netop dine behov. Vi tilbyder kondomer i alle størrelser og i materialer som gummi, naturgummi, latexfrie samt veganske kondomer. Vi har billige, men også kondomer i en højere prisklasse. I vores sortiment finder du mærker som RFSU, Protex, NJC, Durex og Glyde. Alle kondomer som er testet og sikkerhedsgodkendt til din bedst mulige beskyttelse.

Listen over kondomer er lang og med varianter af kondomer med riller, knopper, ultra tynde, ekstra tykke osv.. Gå på opdagelse i det store sortiment med din partner, så jeres sexliv kan blive sjovt og sikkert!


Hvilke kondomer er bedst?

Det er svært at give et entydigt svar på, hvilke kondomer, som er bedst. Et kondom af høj kvalitet og med høj brudsikkerhed er at foretrække, men god kvalitet hænger også ofte sammen med en højere pris. Så hvad er vigtigst? Skal det være de billigste og bedste kondomer til prisen? Eller vægter du sikkerheden højt, og derfor hellere vil have et tykkere og stærkere kondom? Derudover er de mange smage, farver og overflader en smagssag. De fleste er glade for de tyndeste kondomer, så en naturlig følelse bevares under samelejet.

Det er let at bruge kondom, men det kræver du har helt styr på, hvordan du bruger det. For at undgå problemer med kondom skal du:

 • Vælge den rigtige størrelse. Bestil kondomer i flere størrelser eller mål den rejste penis fra lidt over penisroden
 • Tage kondomet på under forspillet. På den måde undgår du og din partner bakterier, ligesom det ikke lægger en dæmper på humøret
 • Bruge et kondom ad gangen - flere kondomer kan nemt slide hinanden i stykker
 • Vælge et kondom med glidecreme eller bestil glidecreme ved siden af. Brug aldrig oliebaseret glidecreme med et latexkondom
 • Bruge et kondom med reservoir så trykkes tages under sex og risikoen for brud mindskes

Hvorfor er det vigtigt at finde den rigtige størrelse på kondomet?

Størrelsen på dit kondom er meget vigtig for sikkerheden under samlejet. Et for lille kondom kan være ret så smertefuldt og i værste fald springe, og sikkerheden er brudt. Et for stort kondom kan derimod glide af under samlejet. I begge tilfælde er sikkerheden bristet og der er fare for uønsket graviditet og kønssygdomme. 

I de fleste tilfælde findes der mål på kondomerne, og her er det vigtigt at kigge på bredden af kondomet. Hvis kondomet passer dig i bredden og ikke glider af, er en centimeter eller to i længden ikke nær så vigtigt.

Gennemsnittet vil kunne passe kondomer i medium størrelse, men der findes også både små og store XL kondomer. Når du har valgt størrelsen på dit kondom kan du gå videre til de sekundære muligheder, såsom farve, smag, riller mm.


Hvilke slags kondomer findes der?

kvinde åbner kondom billede med24

Bliv klogere på mange varianter af kondomer her. Læs mere om kondomer med smag, latexfri kondomer og meget mere nedenfor.

Billige kondomer

Hos Med24.dk kan du nemt købe billige kondomer online med hurtig og diskret levering. Vi importerer store partier af kondomer, og kan derfor sælge dem billigt. Priserne ligger derfor som regel langt under butikspriserne. Vi har med jævne mellemrum gratis kondomer, hvor du har mulighed for at prøve kondomet helt gratis med din ordre.

Vores billigste kvalitets kondom er med 144 stk. i pakken og til en stk. pris på under 1,25 kr. Du finder vores pakketilbud lige her. Protex er derimod et dansk produceret kondom som har en skarp pris, og er et af de bedste og billigste kondomer på markedet. Protex producerer helt klassiske kondomer, tynde kondomer, XL kondomer, og rillede kondomer, som vi jævnligt har tilbud på.

Størrelser

Kondom størrelser kan variere, men et klassisk kondom i medium størrelse har normalt en diameter på 52-53 mm og længde på 18-19 cm, og kan passes af gennemsnittet. Har du derimod brug for store kondomer anbefaler vi Protex X-Large kondom. Her får du et stort kondom som både er bredere og længere end normale kondomer. 

Latexfri kondomer

Hvis du er allergisk overfor latex/gummi, er et latexfrit kondom løsningen. RFSU So Sensitive Latexfri kondomer er super tynde lugtfrie plastkondomer, som giver en naturlig følelse. Kondomet er fleksibelt, ufarvet, og latexfrit med en glat overflade, reservoir og glidecreme.

Tynde kondomer

Vil du ikke gå på kompromis med din prævention eller følelsen under sex, er et tyndt kondom det rette valg. Et tyndt kondom er udviklet til, at give dig mulighed for at dyrke sikker sex, og samtidig opnå mest mulig nydelse og følelse. Durex Feel Ultra Thin er et godt bud på et standard tyndt kondom. 

Veganske kondomer

I vores store sortiment af kondomer finder du også veganske kondomer. Glydes veganske og økologiske kondomer er lavet af naturlatex og fås i 4 forskellige størrelser. De veganske kondomer fra Glyde er produceret under strenge Fair Trade forhold, og er testet og certificeret Vegan. Kondomerne er 100% veganske og fremstillet i naturlatex, hvor der er anvendt tidsels-ekstrakt i stedet for kasein.


Hvorfor springer kondomer?

I meget sjældne tilfælde kan et sprængt kondom skyldes en produktionsfejl, men i de fleste tilfælde kan det være en af disse årsager:

Kondomet er for stort eller for lille

Det er vigtigt, at du finder den korrekte størrelse på dit kondom, som passer til dig. Hvis kondomet er for lille i omkredsen, kan der være større risiko for at det springer. Et for stort kondom kan derimod glide af under samlejet, og øge risikoen for graviditet og kønssygdomme. 

Du bruger en forkert glidecreme med kondomet

Bruger du glidecreme er det bedst, at vælge en vandbaseret. Du finder vandbaseret glidecreme fra mærker som RFSU og Protex. En olie-baseret glidecreme kan svække kondomet, da det opløser gummi. 

Kondomet sidder forkert på

Undersøgelser viser at overraskende mange ikke sætter kondomet rigtig på. Kondomet skal rulles på, og må ikke være rullet ud tidligere. Det skal sidde sådan at det dækker hele penis, men stadig med lidt luft i toppen, så der er plads til sæden. 


Hvor sikre er kondomer?

Dit valg af kondomer afspejler sig i oplevelsen under samleje. Jo bedre kondomet passer, desto bedre oplevelse får du og jo bedre er du beskyttet. Samleje uden prævention kan resultere i uønsket graviditet eller kønssygdomme. Kondomer er 97% sikre mod graviditet og kønssygdomme.


Hvor finder jeg billige kondomer?

Det er nemt og hurtigt at købe kondomer online ved os, hvor du finder mange billige kondomer. Jo flere du køber, jo billigere bliver prisen. Samtidig har vi nogle gange gratis kondomer, som du finder sammen med vores andre gratis vareprøver. 


Anvendelse af kondomer

Det er vigtigt at tage dit kondom på inden du har samleje. I den første del af samlejet kan du producere præsperm, der også indeholder sædceller og derved at du risikere en graviditet. Derfor bør du være beskyttet fra starten.

 1. Rul kondomet en smule ud, så du kan se hvilken vej det skal rulles på. Den oprullede kant på kondomet skal vende udad
 2. Træk forhuden tilbage.
 3. Når du sætter kondomet på, skal du sørge for at holde fast i dutten i enden, så der ikke kommer luft imellem. Luft er ofte årsagen til at kondomet revner.
 4. Når du igen tager kondomet af, skal du sørge for at holde fast i enden, så indholdet bliver i kondomet.

Du bør tage kondomet af med det samme efter samleje. Hvis du lader kondomet sidde på i for lang tid efter, kan du risikere at indholdet løber ud og derved at din partner ikke længere beskyttet optimalt.


Fordele ved kondom - Derfor skal du vælge kondom

 1. 97% sikkerhed for at undgå graviditet
 2. Kondom er den eneste prævention der beskytter begge parter mod kønssygdomme
 3. Alle kan købe kondomer uanset alder og køn
 4. Kondomer er nemme og diskrete at opbevare

Hos Med24.dk er diskret nøgleordet når du handler hos os. Derfor bliver din pakke naturligvis sendt i en diskret indpakning.

pil til toppen med24

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.