RFSU So sensitive - latexfri - 6 stk

1
1
1
Se alle produkter fra RFSU
Varenummer: 6014

RFSU So sensitive giver en naturlig følelse

RFSU so sensitive kondomer er super tynde og lugtfrie plastkondomer, som leder kropsvarme og giver en naturlig følelse - næsten som uden. Fleksibelt materiale. Kan bruges af latexallergikere. Ufarvet, lige latexfrit kondom (polyuretanplast) med glat overflade, reservoir og glidecreme. Opbevares tørt og køligt. Undgå direkte sollys.  

Om kondomer

Kondomet er det eneste præventionsmiddel, som beskytter mod både graviditet og seksuelt overførte sygdomme. Når du bruger glidecreme, skal den være vandbaseret eller silikonebaseret, f.eks. RFSUs Klick. Brug ikke oliebaserede glidecremer som f.eks. babyolie, vaseline el. lign. Spørg din læge eller apoteket til råds om, hvorvidt kondomer må anvendes sammen med salve eller vagitorier (indføring af kapsel i skeden).

RFSU's kondomer er af højeste kvalitet og kontrolleres og testes i henhold til RFSU's egne normer, som er blandt verdens strengeste. Overskuddet fra salgsaktiviteterne går til information og oplysning om sex- og samlivsspørgsmål, både i Norden og internationalt.

Mål: 
Længde: 190 mm
Bredde: 58 mm

Indgår i kategorierne
  1. Samliv
  2. Kondomer
Se alle produkter fra RFSU
Varenummer: 6014
Diskret levering Latex fri
Diskret levering Latex fri

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.