RFSU

Køb kondomer, glidecreme og meget fra RFSU. Det svenske mærke og nonprofitorganisation har en lang historie indenfor seksualundervisning og seksuel frisættelse, og har siden 1933 kæmpet for kroppens rettigheder. Læs mere om udvalget af RFSU glidecreme og kondomer her! 

Hvad er RFSU? | Fordele ved RFSU | RFSU Kondomer | RFSU Graviditetstest | RFSU Glidecreme

45 Produkt(er)

Hvad er RFSU?

RFSU er en partipolitisk, fagforeningsmæssig og religiøst uafhængig organisation, der arbejder for et positivt og åbent syn på sex- og samlivsspørgsmål. Udover at producere og sælge præventionsmidler, glidecreme og andre produkter til samliv, arbejder RFSU også for frihed til sex og seksuelle rettigheder til mennesker i hele verden. 

Kampen for kropsrettigheder siden 1933

RFSU står for Riksforbundet For Seksuell Upplysning og blev stiftet i 1933 af norske Elise Ottesen Jensen. Elise oplevede som en af 17 søskende i en tidlig alder, hvilke konsekvenser manglende prævention kunne have. 

Som ung tog hun derfor til Sverige og begyndte sit oplysningsarbejde. Hun drømte om et ændret syn på seksualitet, hvor kærlighed, nydelse og ømhed var i fokus. For at finde penge til at videreformidle seksualoplysning solgte hun kondomer, hvor overskuddet gik til stiftelsen af RFSU. I dag har RFSU sin egen fabrik i Sverige, hvor kondomerne testes og pakkes. 

Hvorfor vælge kondomer, graviditetstests & glidecreme fra RFSU?

 • Nonprofitorganisation
 • Sælger kun forbrugertestede produkter af høj kvalitet
 • En af de ældste kondomvirksomheder i verden
 • Stor stemme i kampen for seksuelle rettigheder for både mænd og kvinder
 • Producenten bag de mest solgte kondomer i Skandinavien

RFSU-Kondomer

I dag findes der masser af præventionsformer, som beskytter mod uønsket graviditet. Her er p-piller, minipiller og spiraler blandt de mest brugte præventionsmidler, som kvinder kan benytte fra teenageårene og helt frem til, at de gerne vil have børn. Dog beskytter disse former for prævention ikke imod kønssygdomme og er desuden baseret på hormoner, der kan give alvorlige bivirkninger. 

RFSU-kondomer er derfor et sikkert alternativ til hormonel prævention, der som det eneste produkt beskytter mod kønssygdomme og er helt fri for hormoner. Er du ikke i et fast forhold eller vil du gerne undgå hormoner, er RFSU-kondomer et fantastisk produkt! 

RFSU kondomstørrelser

Kondomer er fleksible og passer til langt de fleste kroppe. Oplever du alligevel, at kondomet strammer eller ruller ned, kan du gå en størrelse op. Derfor finder du RFSU-kondomer i flere størrelser - eksempelvis RFSU Grande Kondomer. 

Populære kondomer

 • RFSU So Sensitive Latexfri Kondomer
 • RFSU Profil Kondomer
 • RFSU Thin Kondomer
 • RFSU So Sensitive Kondomer
 • RFSU True Feeling Kondomer

RFSU Graviditetstest & Ægløsningstest

Test for graviditet eller ægløsning med de 99,9% sikre tests fra RFSU. Testene er af så høj kvalitet, at de ofte benyttes af jordemødre og gynækologer. 

RFSU Graviditetstest

Efter blot 5 minutter kan du få svar på din RFSU-graviditetstest. Testen er i stand til at måle meget lave hormonniveauer og skal benyttes om morgenen for det optimale resultat. 2 streger peger på graviditet - også selvom stregerne er svage.  

RFSU Ægløsningstest

Planlægger du og din partner at få et barn, kan I med fordel benytte en RFSU-ægløsningstest. Under kvindens ægløsning er der nemlig størst chance for graviditet. Følger du vejledningen, får du i løbet af få minutter svar på, om du har ægløsning. 


RFSU Glidecreme & andre cremer

Har du brug for mere fugt til samleje eller ved brug af sexlegetøj? Bliv klogere på det store udvalg af glidecreme og nydelsesprodukter fra RFSU her! 

RFSU Sense Me-serien

Skru op for lysten og intimiteten med RFSU Sense Me-produkterne. Du finder både silikonebaseret og vandbaseret glidecreme i sortimentet, så du nemt kan vælge din favorit. Derudover finder du også fantastiske og innovative gels som den stimulerende Oh Yes!-gel og den lækre RFSU Sense Me Turn Up The Heat. Den sidstnævnte er en varmende creme, der er massagegel og glidecreme i ét. 

RFSU Klick-serien

Få en langvarig og behagelig glideeffekt med RFSU Glidecreme. Serien af skånsomme glidecremer indeholder ingen parfume eller parabener. RFSU glidecreme er behagelige at bruge, så du kan fokusere på din og din partners nydelse. Du kan vælge i mellem følgende varianter: 

 • RFSU Klick Supreme Glide Glidegel – langtidsvirkende & silikonebaseret
 • RFSU Klick Ultra Glide – ekstra skånsom & vand- og silikonebaseret
 • RFSU Klick Natueral Glide Glidecreme – føles naturlig & er vandbaseret
pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.