RFSU Kondomer

RFSU-kondomer er de mest solgte i Skandinavien, ligesom de også er populære i resten af Europa. Køber du kondomer fra RFSU er du sikret kvalitet fra en af de ældste kondomvirksomheder i verden. Bliv meget klogere på de mange modeller, størrelser og holdbarheden her! 

Hvorfor skal jeg vælge kondom? | Alt om RFSU-kondomer | Størrelsesguide 

RFSU – kampen om kropsrettigheder

Modsat andre kondomproducenter er RFSU også en nonprofitorganisation, der siden 1933 har arbejdet for et tolerant og åbent syn på sex og samliv. Når du køber kondomer fra RFSU, støtter du således en kamp for prævention og sikker sex, der blev startet af Elise Ottesen Jensen i Sverige. Som en ud af 17 søskende opdagede Elise i en tidlig alder, hvad et liv uden prævention kunne få af konsekvenser. Bl.a. blev hendes søster gravid som 16-årig og var tvunget til at bortadoptere barnet. 

Elise begyndte sin seksualoplysning i Sverige, hvor hun ville udbrede visionen om, at alle børn skulle være ønskede og at seksualitet handlede om kærlighed, nydelse og ømhed. For at have råd til at videreformidle seksualoplysning begyndte hun at sælge kondomer. Riksforbundet For Seksuell Upplysning, forkortet RFSU, blev etableret og har siden ekspanderet til at sælge både glidecreme, sexlegetøj, intimpleje og meget mere.  

Du kan se alle produkter fra RFSU her!


Hvorfor skal jeg vælge kondom?

I dag findes der mange forskellige præventionsformer, der på hver deres måde beskytter mod uønsket graviditet. Blandt de mest populære er p-piller, minipiller og spiraler som mange kvinder bruger fra de er helt unge og frem til de får børn. Vil du som kvinde slippe for at tage hormoner i mange år, er kondom et oplagt alternativ. Nogle oplever nemlig ubehagelige bivirkninger af hormonelle præventionsmidler, som kan have store konsekvenser psykisk såvel som fysisk. 

Desuden er kondomer forsat den eneste præventionsform, der også beskytter mod kønssygdomme. Har du ikke en fast partner eller er du i et nyt forhold, hvor ingen af jer er blevet testet for kønssygdomme, er kondom en god mulighed for at passe på dig selv og din partner. 

Pas på dig selv og din partner

Klamydia er den mest udbredte sexsygdomme, som hvert år rammer titusindvis af mennesker i Danmark. Mange oplever slet ikke symptomer og kan derfor risikere at smitte andre, hvis de ikke bruger kondom. Du kan læse mere om klamydia og købe en klamydiatest til hjemmebrug her! Mere alvorlige kønssygdomme som HIV, syfilis og Hepatitis kan også overføres ved sex, hvorfor det er vigtigt tage risikoen ved ubeskyttet sex alvorligt.  

Fordele ved kondomer

  • Ved kondom er der op til 97% sikkerhed for at undgå uønsket graviditet ved korrekt brug
  • Kondomer er lettilgængelige
  • Kondomer findes i alle størrelser
  • Kondomer giver sjældent bivirkninger
  • Kondomer er den eneste præventionsform, der beskytter mod sexsygdomme
  • Kondomer fra RFSU har en holdbarhed på 4-5 år ved korrekt opbevaring
  • Overskuddet fra salget af bl.a. kondomer fra RFSU går til seksualundervisning

Du kan se hele udvalget og købe kondomer online her - med diskret levering! 


Hvilken model skal jeg vælge?

Her på siden finder du mange slags kondomer, der med forskellige størrelser, design og overflader passer til alle. Du kan læse mere om nogle af de mest populære modeller nedenfor. 

RFSU Profil Kondomer

Det er ikke uden grund, at RFSU Profil Kondomer er de mest populære kondomer fra brandet. Den originale model har en indsnævret top, der giver god pasform og øger følsomheden. Latexkondomerne er tynde og ufarvede med en glat overflade, reservoir og glidecreme. 

RFSU Thin Kondomer

For ekstra tynde kondomer og dermed ekstra følsomhed er RFSU Thin Kondomer det oplagte valg. Kondomet er af højeste kvalitet og lever op til RFSUs egne normer for kvalitet og kontrol, der er blandt verdens strengeste. Kondomerne er så tynde, at det næsten føles som ikke at have noget på. Thin kondomerne fra RFSU er altså perfekt til dig, som synes kondomer går ud over følsomheden. 

RFSU So Sensitive – latexfri kondomer

Er du latexallergiker, kan du stadig beskytte sig selv og dine partner under sex med et latexfrit kondom fra RFSU. De lugtfrie og tynde plastkondomer er skabt i et fleksibelt materiale, som giver en naturlig følsomhed. Du kan læse meget mere om RFSU So Sensitive her


RFSU-kondomer størrelsesguide

Mange kan uden problemer benytte kondomer i almindelige størrelser, da materialet er fleksibelt og tilpasser sig kroppen. Nogle oplever dog, at kondomet ruller ned, strammer eller er ubehageligt at have på, fordi det er for lille. Heldigvis kan du få RFSU kondomer i flere størrelser, så du kan have sikker sex med minimal risiko. Køb RFSU Grande kondom for ekstra rummelighed og pasform, hvis du normalt oplever at standardstørrelsen er for lille. Du kan se de præcise mål på Grande-kondomet og RFSUs andre kondomer inde på det specifikke produkt. 

pil til toppen

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.