RFSU Profil Kondomer - 30 stk

1
Se alle produkter fra RFSU
Varenummer: 29245

RFSU Profil Kondomer er tilpasset kroppen form med indsnævret top for øget pasform og bedre følelse. Value pack med 30 stk.

RFSU profil kondomer er de mest populære kondomer fra RFSU. RFSU Profil er den originale model. Kondomer med indsnævret top, som giver perfekt pasform og øger følelsen.

RFSU profil kondomer er ufarvede, profilerede latexkondomer med glat overflade, reservoir og glidecreme. Bredde: 53 mm.

Om kondomer:
Kondomet er det eneste præventionsmiddel, som beskytter mod både graviditet og seksuelt overførte sygdomme. Når du bruger glidecreme, skal den være vandbaseret eller silikonebaseret, f.eks. RFSUs Klick. Brug ikke oliebaserede glidecremer som f.eks. babyolie, vaseline el. lign. Spørg din læge eller apoteket til råds om, hvorvidt kondomer må anvendes sammen med salve eller vagitorier (indføring af kapsel i skeden).

RFSU's kondomer er af højeste kvalitet og kontrolleres og testes i henhold til RFSU's egne normer, som er blandt verdens strengeste. Overskuddet fra salgsaktiviteterne går til information og oplysning om sex- og samlivsspørgsmål, både i Norden og internationalt.


Indhold: 30 stk.

Se alle produkter fra RFSU
Varenummer: 29245
Diskret levering
Diskret levering

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.