Klamydia test

De fleste mærker ikke, at de er smittet med klamydia, da ikke alle symptomer på klamydia viser sig med det samme, og nogle får slet ikke symptomer. Læs mere nedenfor! 

Hvad er klamydia? | Symptomer på klamydia | Klamydia test | Behandling af klamydia

5 Produkt(er)

Hvad er klamydia?

Klamydia er en kønssygdom, som giver betændelse i urinrøret, livmoderhalsen eller endetarmen. På baggrund af sine følgetilstande skal sygdommen tages alvorligt og behandles hurtigst muligt.

Hvordan smitter klamydia?

Hvordan får man klamydia, er sikkert et spørgsmål, du på et eller andet tidspunkt har stillet dig selv. Klamydia smitter primært under ubeskyttet seksuel kontakt. Bakterien kan overføres mellem personer, som dyrker ubeskyttet vaginalt samleje, oralsex og analsex. Du kan også blive smittet med klamydia, hvis du rører ved en anden persons kønsorganer (som er smittet med klamydia) og derefter rører ved dine egne. Klamydia smitter også ved brug af samme sexlegetøj. Gravide der har en klamydia infektion kan også smitte babyen under fødslen.

Klamydia er en af de mest udbredte kønssygdomme i Danmark. Den rammer især unge i aldersgruppen 15-29 år.

Hvordan undgår man klamydia?

Personer, der har mange skiftende sexpartnere eller dyrker ubeskyttet sex, er i særlig risiko for at få klamydia. Hvis du vil undgå klamydia, bør du altid beskytte dig selv og din partner ved brug af kondom. Hvis du oplever klamydia symptomer eller har mistanke om, at du er blevet smittet med klamydia, bør du straks kontakte din læge eller bestille en klamydia test.


Symptomer på klamydia

Ikke alle der er smittet med klamydia vil opleve symptomer. Kun ca. Halvdelen af dem, som er smittet, får symptomer på klamydia.  

Klamydiasmitten kan ligge i kroppen længe før, du får symptomer, og selvom du ikke har tegn på klamydia, kan du godt være smittet. En klamydia hjemme test er derpå en enkelt måde at få vished om, hvorvidt du er smittet eller ej. Sygdommen kan føles rigtig ubehageligt, så hvis du har mistanke om, at du har klamydia eller oplever nogle af symptomerne, bør du kontakte egen læge hurtigst muligt. 

De forskellige symptomer på klamydia kan være:

  • Svie ved vandladning samt udflåd fra urinrøret eller fra livmoderhalsen hos kvinder
  • Mænd kan opleve kløe i urinrøret
  • Under samleje kan kvinder pletbløde eller bløde
  • Kønssygdommen kan medføre underlivssmerter samt feber
  • I sjældne tilfælde kan man opleve forbigående ledsmerter
  • Mænd kan få betændelse i bitestiklerne

Test for klamydia

Der findes flere forskellige måder at teste for klamydia. Du kan altid få en klamydia test hos lægen, men det kan for nogen virke meget grænseoverskridende. Derfor kan du også købe en klamydia test, som du kan tage derhjemme. Klamydia hjemmetest er forskellige for mænd og kvinder, og det er derfor vigtigt, at man køber den rigtige test. Plejer du at købe klamydia test på apoteket, kan du endnu nemmere og hurtigere købe din hjemme klamydia test hos Med24.dk og få lynhurtig, diskret indpakning og levering.

Test af klamydia til kvinder

Med24.dk forhandler klamydia tests for kvinder, som kan tages hjemme, hvortil resultatet også fås hjemme, samt en test, der tages hjemme og sendes anonymt til et laboratorium.

Disse tests omfatter Test til Klamydia/mycoplasme kvinde, der sendes til laboratorium samt ABBLO Pharma Klamydia test.

Test af klamydia til mænd

Med24.dk har udelukkende klamydia test til mænd, som skal sendes anonymt og diskret til et laboratorium for at få svar. Du kan tjekke resultatet 24 timer efter laboratoriet har modtaget testen. På indlægsseddel for testen, kan du altid læse udførligt, hvordan man tester for klamydia.

Disse omfatter Test til klamydia/mycoplasma mand samt Klamydia Test (mand).


Bedst sælgende test - ABBLO Pharma Klamydia

ABBLO Pharma er en klamydia hjemmetest til kvinder, hvortil mange foretrækker at modtage testresultaterne diskret og hurtigt derhjemme. Denne hjemme test giver et sikkert resultat og en betryggende fornemmelse. 

Testen er 98% sikker og giver dig et resultat efter blot 20 min! Du skal blot være opmærksom på:
- At testen er uegnet til brug under graviditet
- At den ikke kan anvendes under menstruation, samt tre dage efter den slutter
- At den ikke kan anvendes hvis man har en urinvejsinfektion
- At kun den medfølgende vatpind skal anvendes


Klamydiatest eller anonym indsendelse til laboratorium

Om end du foretrækker en klamydiatest, hvor du selv kan aflæse resultatet eller en anonym indsendelse til laboratorium, kan du finde netop den test, der dækker dit behov hos Med.24.dk Begge former for tests er yderst præcise, diskrete at tage samt enkelte at få svar på. Forskellen er blot, at en klamydia hjemmetest giver et hurtigt og præcist svar hjemme hos dig selv, hvorimod klamydiatesten, der videresendes til et laboratorium, har en mindre ventetid. 

Vælger du testen, som skal sendes ind til et laboratorium, skal du skrive en kode ned fra testens indpakning. 24 timer efter at testen er modtaget kan du finde dit testresultat på laboratoriets hjemmeside ved at anvende koden fra indpakningen. På denne måde er testen også 100 % anonym. Ved hjemmetest tager det ca. 20 minutter at få svar, og svaret er 98 % sikkert!

Der er altid diskret levering hos Med24.dk!
Alle Med24's pakker sendes i diskret indpakning, og der vil udelukkende stå "Med24 / Blue Medico" på dit kontoudtog.


Hvad gør jeg, hvis testen er positiv?

Tester du positiv for klamydia, bør du kontakte din læge hurtigst muligt. Såfremt du også tester positiv hos lægen, skal du under behandling. Derudover er det vigtigt, at du kontakter dine seksuelle partnere, så de ligeledes kan blive testet så hurtigt som muligt og få behandling for klamydia! 

Behandling af klamydia

Hvis du står i den uheldige situation og er blevet smittet, vil du sikkert gerne vide, hvordan klamydia behandles. Klamydia er heldigvis let at behandle, og det bekæmpes ved hjælp af antibiotika. Efter 7-10 dage bør infektionen allerede være svundet, og det vil herefter ikke være muligt at føre smitten videre. 

Så længe du er under behandling eller undersøgelse, skal du enten gøre brug af kondom eller undvære samleje. Du kan finde et stort sortiment af kondomer hos Med24.dk.

Gå til top

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.