Klamydia

Klamydiatest

Klamydia

De fleste mærker ikke at de er smittet med klamydia, dette gælder både hos mænd og kvinder. Hos Med24.dk kan du nemt og enkelt bestille en hjemmetest som viser om du har klamydia. Vi har også hjemmetests som skal sendes til et laboratorium for at få svar. Hvis du har symptomer på at du er smittet med klamydia, bør du opsøge læge hurtigst muligt. Sygdommen klamydia kan opholde dig i kroppen længe, før man mærker symptomerne.

Klamydiatest eller anonym indsendelse til laboratorium

Med24 har begge type tester - klamydia hjemmetest giver dig hurtigt og præcist svar hjemme hos dig selv, eller klamydia hjemmetest hvor du sender selve testen til et laboratorium for at få et svar. Begge tests er yderst præcise!
I begge tilfælde er testene diskrete at tage og enkelte at få svar på.

Hvis du vælger testen som skal sendes ind til laboratorium, skal du skrive en kode ned fra testens indpakning. 24 timer efter at testen er modtaget kan du finde dit testresultat på laboratoriets hjemmeside, ved at anvende koden fra indpakningen. På denne måde er testen 100 % anonym.

Ved hjemmetest tager det ca. 20 minutter at få svar, og svaret er 98 % sikkert!

Hvis du har symptomer på klamydia, skal man kontakte egen læge hurtigst muligt. Klamydiasmitten kan ligge i kroppen længe før man får symptomer.

Selvom man ikke har symptomer på klamydia, kan man godt være smittet. En klamydia hjemmetest er en enkelt måde at få vished om, om du er smittet.

Der er altid diskret levering hos Med24.dk!

Alle Med24s pakker sendes i diskret indpakning, og der vil kun stå "Med24 / Blue Medico" på dit kontoudtog.

Klamydiatest til kvinder

Klamydia hjemmetest er forskellige for mænd og kvinder, det er derfor vigtigt at man køber den rigtige test. Med24 har klamydiatester for kvinder som kan tages hjemme og få resultatet hjemme, samt tester man tager hjemme og sender anonymt til et laboratorium.

Klamydiatest til mænd

Med24 har hjemmetest til testning af klamydia til mænd, som skal sendes anonymt og diskret til et laboratorium for at få svar. Du kan tjekke resultatet 24 timer efter laboratoriumet har modtaget testen.

Kampagne: Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.