Klamydiatest

De fleste mærker ikke, at de er smittet med klamydia - Dette gælder både hos mænd og kvinder. Hos Med24.dk kan du nemt og enkelt bestille en hjemmetest, som på få minutter kan vise, om du har klamydia eller ej. 

Klamydiatest | Hvad er klamydia? | Symptomer på klamydia

Klamydiatest eller anonym indsendelse til laboratorium

Om end du foretrækker en klamydiatest, hvor du selv kan aflæse resultatet eller en anonym indsendelse til laboratorium, kan du finde netop den test, der dækker dit behov hos Med.24.dk Begge former for tests er yderst præcise, diskrete at tage samt enkelte at få svar på. Forskellen er blot, at en klamydia hjemmetest giver et hurtigt og præcist svar hjemme hos dig selv, hvorimod klamydiatesten, der videresendes til et laboratorium, har en mindre ventetid. 

Vælger du testen, som skal sendes ind til et laboratorium, skal du skrive en kode ned fra testens indpakning. 24 timer efter at testen er modtaget kan du finde dit testresultat på laboratoriets hjemmeside ved at anvende koden fra indpakningen. På denne måde er testen også 100 % anonym. Ved hjemmetest tager det ca. 20 minutter at få svar, og svaret er 98 % sikkert!

Der er altid diskret levering hos Med24.dk!
Alle Med24's pakker sendes i diskret indpakning, og der vil udelukkende stå "Med24 / Blue Medico" på dit kontoudtog.


Hvad er klamydia?

Klamydia er en kønssygdom, der på baggrund af sine følgetilstande skal tages alvorligt og behandles. Bakterien invaderer primært cellerne i urinrøret eller livmoderhalsen, men den kan også ramme endetarmen, munden eller øjnene.

Hvordan smitter klamydia?

Hvordan får man klamydia? Klamydia smitter primært ved seksuel kontakt/ubeskyttet samleje. Dog kan mødre, der har en klamydia infektion også smitte babyen under fødslen. 

Hvordan undgår man klamydia?

Personer, der har mange skiftende partnere eller, såfremt man har dyrket usikker sex, er man i særlig risiko for at få klamydia. Du kan sikre dig selv blot ved brug af kondom


Symptomer på klamydia

Hvis du har symptomer på klamydia, bør du kontakte egen læge hurtigst muligt. Klamydiasmitten kan ligge i kroppen længe før, du får symptomer. Selvom du ikke har symptomer på klamydia, kan du godt være smittet. En klamydia hjemmetest er derpå en enkelt måde at få vished om, hvorvidt du er smittet eller ej.

De forskellige symptomer på klamydia kan være:

  • Svie ved vandladning samt udflåd fra urinrøret eller livmoderhalsen.
  • Mænd kan opleve kløe i urinrøret.
  • Under samleje kan kvinder pletbløde eller bløde.
  • Kønssygdommen kan medføre underlivssmerter samt feber.
  • Man kan opleve forbigående ledsmerter.
  • Mænd kan få betændelse i bitestiklerne.

Klamydiatest til kvinder

Klamydia hjemmetest er forskellige for mænd og kvinder, det er derfor vigtigt, at man køber den rigtige test. Med24.dk forhandler klamydiatests for kvinder, som kan tages hjemme hvortil resultatet også fås hjemme, samt en test, der tages hjemme og sendes anonymt til et laboratorium.

Disse tests omfatter "Test til Klamydia/mycoplasme kvinde", der sendes til laboratorium samt "ABBLO Pharma Klamydia test".

Klamydiatest til mænd

Med24.dk har udelukkende hjemmetest til testning af klamydia til mænd, som skal sendes anonymt og diskret til et laboratorium for at få svar. Du kan tjekke resultatet 24 timer efter laboratoriumet har modtaget testen.

Disse omfatter "Test til klamydia/mycoplasma mand" samt "Klamydia Test (mand)".


Bedst sælgende test - ABBLO Pharma Klamydia

Mange kvinder foretrækker at modtage testresultaterne diskret og hurtigt derhjemme - Hertil giver ABBLO Pharma Klamydia test et sikkert resultat og en betryggende fornemmelse. 

Testen er 98% sikker og giver dig et resultat efter blot 20 min! Du skal blot være opmærksom på:
- At testen er uegnet til brug under graviditet
- At den ikke kan anvendes under menstruation, samt tre dage efter den slutter.
- At den ikke kan anvendes hvis man har en urinvejfinsektion.
- At kun den medfølgende vatpind skal anvendes.


Hvad gør jeg, hvis testen er positiv?

Tester du positiv for klamydia, bør du kontakte din læge hurtigst muligt. Såfremt du også tester positiv hos lægen, skal du under behandling. Derudover er det vigtigt, at du kontakter dine seksuelle partnere, så de ligeledes kan blive testet så hurtigt som muligt! 

Behandling af klamydia

Klamydia er let at behandle, og det bekæmpes ved hjælp af antibiotika. Efter 7-10 dage bør infektionen allerede være svundet, og det vil herefter ikke være muligt at føre smitten videre. 

Så længe du er under behandling eller undersøgelse, skal du enten gøre brug af kondom eller undvære samleje. Du kan finde et stort sortiment af kondomer hos Med24.dk.

Gå til top

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.