Kondomer

Kondomer

Køb kondomer nemt og diskret hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du et bredt udvalg af kondomer i god kvalitet. Et kondom er en præventionsform, der består af et tyndt hylster af f.eks. latex, der danner en barriere så du undgår uønsket graviditet og kønssygdomme.

Vi har en stor variation af kondomer, så du med sikkerhed kan finde et der passer til netop dine behov. Vi tilbyder kondomer i alle størrelser og i materialer som gummi, naturgummi, latexfrie samt veganske kondomer. Vi har billige, men også kondomer i en højere prisklasse. I vores sortiment finder du mærker som RFSU, Protex, NJC, Durex og Glyde. Alle kondomer som er testet og sikkerhedsgodkendt til din bedst mulige beskyttelse.

Listen over kondomer er lang og med varianter af kondomer med riller, knopper, ultra tynde, ekstra tykke osv. kan du finde det kondom der passer til dit behov og oplevelse.

Hos Med24.dk er diskret nøgleordet når du handler hos os. Derfor bliver din pakke naturligvis sendt i en diskret indpakning.

Anvendelse af kondomer

Det er vigtigt at tage dit kondom på inden du har samleje. I den første del af samlejet kan du producere præsperm, der også indeholder sædceller og derved at du risikere en graviditet. Derfor bør du være beskyttet fra starten.

  1. Rul kondomet en smule ud, så du kan se hvilken vej det skal rulles på. Den oprullede kant på kondomet skal vende udad
  2. Træk forhuden tilbage.
  3. Når du sætter kondomet på, skal du sørge for at holde fast i dutten i enden, så der ikke kommer luft imellem. Luft er ofte årsagen til at kondomet revner.
  4. Når du igen tager kondomet af, skal du sørge for at holde fast i enden, så indholdet bliver i kondomet.

Du bør tage kondomet af med det samme efter samleje. Hvis du lader kondomet sidde på i for lang tid efter, kan du risikere at indholdet løber ud og derved at din partner ikke længere beskyttet optimalt.

Fordele ved kondom

  1. 97% sikkerhed for at undgå graviditet
  2. Kondom er den eneste prævention der beskytter begge parter mod kønssygdomme
  3. Alle kan købe kondomer uanset alder og køn
  4. Kondomer er nemme og diskrete at opbevare

Dit valg af kondomer afspejler sig i oplevelsen under samleje. Jo bedre kondomet passer, desto bedre oplevelse får du og jo bedre er du beskyttet. Samleje uden prævention kan resultere i uønsket graviditet eller kønssygdomme. Kondomer er 97% sikre mod graviditet og kønssygdomme.

Kampagne: Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.