RFSU Glidecreme

Vil du øge nydelsen og gøre sex sjovere, kan du med fordel benytte en glidecreme fra RFSU! Brandet skaber kvalitetsprodukter ud fra en klar vision om, at sex skal være sikkert og dejligt! Se alle de vandbaserede og silikonebaserede glidecreme fra RFSU!

Hvorfor bruge glidecreme? | Vandbaseret vs. silikonebaseret | Undgå irritation og ubehag under sex 

Hvad er RFSU?

Et af de punkter, hvor RFSU adskiller sig fra andre virksomheder på, er i kampen for et mere inkluderende og tolerant syn på sex. RFSU er nemlig også en nonprofit organisation, der har eksisteret siden 1933. Inden grundlæggelsen rejste Elise Ottesen Jensen rundt i Sverige for at videreformidle sine tanker om, at alle børn skulle være ønskede og at seksualitet handlede om kærlighed og nydelse for begge parter. 

For at finansiere sin undervisning begyndte hun at sælge kondomer, der sidenhen førte til etableringen af Riksforbundet For Seksuell Upplysning, forkortet RFSU. Siden da har virksomheden og organisationen ekspanderet, og de sælger i dag både kondomer, glidecreme, sexlegetøj og meget mere. Når du køber RFSU-produkter, kan du forsat være med til at støtte udbredelsen af information om sikker sex. Overskuddet fra RFSU går nemlig netop til seksualundervisning i Europa og resten af verden. 

Du kan se alle produkter fra RFSU her!


Hvorfor skal jeg bruge glidecreme?

Der kan være mange forskellige grunde til, at nogle vælger af bruge glidecreme. Generelt kan glidecreme være med til at mindske gnidningsmodstanden, tørhed og andre gener, der kan opstå under sex. Kvinder kan opleve tørhed i skeden, hvis der ikke er nok skedesekret til, at samlejet glider tilstrækkelig let. Ved analsex uden glidecreme kan både mænd og kvinder opleve det som ubehageligt og nogle gange smertefuldt. 

Du kan derfor benytte glidecreme ved både vaginalt og analt sammenleje, så begge parter kan opnå maksimal nydelse uden gnidningsmodstand eller anden ubehag! Glidecreme er heldigvis nemt at få fat i og du kan udover hos Med24.dk købe glidecreme på apoteket eller i et større supermarked. 

RFSU har desuden skabt flere produkter, der tilføjer et ekstra element af nydelse. RFSU Sense Me Turn Up The Heat er en varmende massagegel og en glidecreme i ét, som både kan bruges intimt og andre steder på kroppen. Vil du udforske nye sider af din lyst og nydelse, kan du med fordel prøve den fantastiske vandbaseret gel med ingefær! 

Se hele udvalget af glidecreme hos Med24.dk - bl.a. parabenfri og økologiske glidecreme!


Typer af glidecreme – vandbaseret eller silikonebaseret?

Er du ved at købe din første glidecreme, kan det store udvalg virke som en jungle at finde rundt i. Skal den være silikone- eller vandbaseret? Hvordan bruger man glidecreme? Hvilken glidecreme er bedst? Overordnet set findes der fire forskellige slags glidecreme: Vandbaseret, silikonebaseret, oliebaseret og blandet glidecreme. Køber du en RFSU glidecreme hos Med24.dk, kan du finde alle andre typer end den oliebaserede glidecreme. Bliv meget klogere på de tre typer nedenfor. 

RFSU Vandbaseret glidecreme

Den vandbaserede glidecreme opfatter mange som den mest naturlige. Den er desuden en af de mest populære varianter på markedet. Glidecremen er vandopløselig samtidig med, at den både fordamper og absorberes på grund af den høje mængde vand. Når du bruger en vandbaseret glidecreme, vil du derfor ofte skulle bruge en større mængde end ved en silikone glidecreme. Skal du bruge glidecreme i forbindelse med kondom, er den vandbaserede slags at foretrække. Andre typer glidecreme kan nemlig være med til at nedbryde kondomet og sænke sikkerheden. 

Af vandbaseret glidecremer fra RFSU finder du bl.a. RFSU Klick Natural Glide, der er skånsom med en naturlig følelse. 

RFSU Silikonebaseret glidecreme

En anden populær glidecreme er den silikonebaseret slags. Denne glidecreme bliver ikke absorberet af huden, men virker derimod i længere tid med en mindre mængde end glidecreme baseret på vand. Pas på med at bruge en silikonebaseret glidecreme sammen med kondom eller sexlegetøj, da den flydende silikone gel kan have en opløsende effekt på netop disse. 

Vil du prøve en silikone glidecreme fra RFSU, kan du købe RFSU Klick Supreme Glide hos Med24.dk. Med den indbyggede pumpe er det nemt at dosere den rette mængde. 

RFSU Kombinationsglidecreme

En tredje variant fra RFSU er en glidecreme baseret på både silikone og vand. Den blandede glidecreme RFSU Klick Ultra Glide er ekstra skånsom for slimhinderne i underlivet samtidig med, at den har en langvarig glideeffekt. 


Alt til intimpleje og underliv hos Med24.dk

Vil du udforske flere produkter, der kan bidrage til nydelse og eksperimenter i sengen? I kategorien Samliv finder du både Lyststimulerende produkter i form af gel, duftolie og kosttilskud. Du kan også se alle de lækre, erotiske massageolier, finde dit nye, yndlings sexlegetøj eller træne din bækkenbund med en Bækkensbundstræner. Sex skal være trygt og sjovt, så du kan have sex uden ubehagelige oplevelser! Kun din partner og dig selv sætter grænser! 

pil til toppen

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.