Bækkenbundstræner - hold din bækkenbund i form

Bækkenbunden er en essentiel del af vores krop. Det er vigtigt at sørge for at holde sin bækkenbund stærk og trænet, da det ellers kan have nogle besværlige følger. Kvinder kan ofte opleve problemer med bækkenbundsmusklen efter fødsel. Det skal dog bemærkes, at det ikke kun er kvinder der kan få meget ud af at træne bækkenbundsmusklen, da mænd også opnår gode effekter ved brug af en bækkenbundstræner. Problemer der kan blive afhjulpet gennem en trænet bækkenbundsmuskel er ting som: hyppig vandladning, natte tisseri, lækager og inkontinens (vandladningsproblemer). De hyppigste problemer er mange toiletbesøg og uønsket lækage. Disse problemer kan forebygges eller afhjælpes med træning af underlivet og derigennem er det muligt at opnå en bedre livskvalitet.

Der er to forskellige typer produkter. Det ene er et elektronisk apparat, der selv sørger for, via elektroniske stimulation, at du får trænet de rigtige muskler. Det andet er en type produkter, som indføres i vagina, hvorefter du så skal spændes så stramt og så længe du kan omkring produktet – altså knibeøvelser. Fælles for begge typer produkter er, at du efter kort tid (op til 3-4 måneder) med bækkenbundstræning vil opleve en meget stærkere bækkenbundsmuskel og derved kan forebygge eller afhjælpe en svag bækkenbund. Køb din bækkenbundstræner hos Med24.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.