Australian Bodycare Intimgel

Australian Bodycare intimgel med plejende og beroligende ingredienser

Intimområdet kan til tider give gener som kløe, svie og lugt. Det kan bl.a. skyldes en bakteriel ubalance, tætsiddende tøj eller brug af skrappe sæber. Australian Bodycare intimgel inkluderer en række skånsomme og antiseptiske produkter, så du er fri for ubehag og irritation. 

Naturlige ingredienser til intimpleje

Vidste du, at naturlige ingredienser som australsk tea tree oil og tasmansk peber kan sikre en sund bakterieflora i intimområdet? Australian Bodycare har udviklet en serie med produkter til intimhygiejne uden hormonforstyrrende stoffer og med aktive ingredienser fra den australske natur:

Australian Bodycare Femi Daily til daglig forebyggelse af tør hud, kløe og ubehagelig lugt.

Australian Bodycare Intim Shave hjælper til en nænsom barbering og giver plejende beskyttelse.

Australian Bodycare Intim Glide tilfører fugt under samleje og modvirker spredning af bakterier.

Australian Bodycare Femigel er en intensiv kur til behandling af svie, kløe og hudirritation i underlivet.

Tea tree oil – naturens egen helt

Tea tree oil har en lang tradition bag sig. Aboriginals, som er betegnelsen for de indfødte i Australien, brugte olien som et bakteriehæmmende middel mod sår, rifter og andre hudlidelser. I Australian Bodycare intimgel finder du tea tree oil i en mild opløsning, der renser, beskytter og plejer intimzonen. Hele produktserien er dermatologisk og gynækologisk testet samt pH-reguleret. Der er altså tale om yderst hudvenlige produkter, der tager højde for den sarte hud forneden og bidrager til at bevare den naturlige flora.  

Med24.dk er en webshop med et bredt sortiment af kosttilskud, hudplejeprodukter, medicin og medicare. Du er altid sikret fordelagtige priser, hurtig levering og muligheden for at opnå gratis fragt. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.