Australian Bodycare intim Shave - 100 ml.

Australian Bodycare intim Shave - 100 ml.
Australian Bodycare intim Shave - 100 ml.
Australian Bodycare intim Shave - 100 ml.
Australian Bodycare intim Shave - 100 ml.
Varenummer: 35596

Australian Bodycare Intim Shave til røde barberknopper

Intim Shave er en barbergel udviklet til at holde huden ren, frisk og fri for bakterier under intimbarberingen. Det er nemlig bakterier, der er skyld i, at en barbering i det intime område kan udvikle sig til røde og betændte barberknopper. Takket være det rige indhold af australsk Tea Tree Oil modvirker Intim Shave sikkert og effektivt bakterier på huden, når du skal barbere dig på de sarte dele af kroppen.
 
Samtidig med at gelens Tea Tree Oil renser huden fri for bakterier, virker den også lindrende på huden, så den hjælper med at holde huden beroliget. Det afhjælper en kløende og irriteret hud.

Intim Shave er dit effektive hjælpemiddel til at komme de skæmmende og irriterende røde barberknopper til livs.

Barbergelen fra Australian Bodycare er dermatologisk testet af uafhængige dermatologer. Det er din sikkerhed for, at gelen er skånsom og hudvenlig – selv hvis du har en meget sart hud. Dertil er den pH-reguleret, så den bidrager med at opretholde hudens naturlige bakterieflora.

Anvendelse af Australian Bodycare Intim Shave:

Smør en lille mængde Intim Shave ud på det område, hvor du ønsker at barbere dig. Lad gelen sidde et minut, inden du begynder at skrabe, så den får lov at virke. Intim Shave er gennemsigtig, så du hele tiden har fuld kontrol over din intimbarbering.


Indeholder: 100 ml.

Ingredienser:

Vand, Glycerin, Propylene glycol, Ceteareth-20, Propylene Glycol Isostearate, 4-Terpineol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Tasmannia Lanceolata Fruit Extract, Carbomer, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice