Elektronisk hårfjerning Intimbarbering Barberskum & gel Skrabere & blade Voks & strips Hårfjerningscreme Shavebalm

Hårfjerning

Barbering, voks, epilering og hårfjerningscreme, der er mange muligheder. Her finder du alt du skal bruge, i forbindelse med hårfjerning. Læs mere om alle metoderne her

158 Produkt(er)

Vælg den rigtige metode: En guide til hårfjerning

Der er flere forskellige metoder, når det kommer til hårfjerning. Hvad der er bedst, vil være forskelligt fra person til person alt efter, hvad din hud reagerer bedst på, og hvor længe du gerne vil have resultatet til at holde. Nedenunder kan du læse om de forskellige hårfjerningsmetoder. 

Barbering

Barbering er ofte det første og nemmeste valg, når det kommer til hårfjerning. Det er super nemt og hurtigt at bruge en skraber i badet, og giver et dejlig blødt og glat resultat. Så hårfjerning med en skraber er rigtig god til, når det skal gå hurtigt. Desværre holder resultatet ikke særlig længe. Faktisk kan du måske allerede mærke hårene komme ud igen allerede 1-2 dage efter.

Mange har også en tendens til at få irriteret hud der kan resultere i rødme, indgroet hår eller lignende. Dette kan man hjælpe til at undgå ved at bruge gode og nærende produkter i forbindelse med din hårfjerning såsom barberskum og en efterfølgende plejende creme. 

Når du barberer dig, skærer du håret af lige over hudens overflade. Når håret begynder at vokse ud igen, kan det virke mere kraftigt og stift. Dette er ikke fordi håret er blevet tykkere, som mange tror, det er simpelthen skærefladen på håret som gør at det fremstår mere groft.


Voks til hårfjerning

En voksbehandling giver et mere længerevarende resultat end hvis du barberer dig. Hvis du vælger at vokse dine hår, er det vigtigt at hårene mindst 2-3 mm. Det er for at sikre at alle hårene kommer af og ikke knækker, når du vokser. Typisk vil resultatet vare i 4-6 uger, inden hårene er fuldt udvoksede igen. 

Denne form for hårfjerning gør, for mange, mere ondt, da det er hele håret du får med op, i stedet for bare at skære det af som ved barbering. Men for hver gang du vokser, gør behandlingen mindre ondt. Hårene bliver efterhånden finere og mindre synlige, og nogle oplever også en mindre hårvækst, da hårsækkene på sigt vil stoppe med at producere hår. 

Når du bruger voks til din hårfjerning, bør du skrubbe enten samme dag eller dagen før. Da du på den måde løfter hårene, så voksen nemmere kan tage fat uden at hårene knækker. Efter du har vokset, vil huden ofte være rød og lettere irriteret. Her er det en god idé at bruge en god lotion, creme eller olie uden parfume for at pleje din hud.


Sukkervoks

Sukkervoks består af sukker og vand og bruges til at fjerne hår ned til 3 mm. Sukkervoks er mere skånsomt ved huden og mindre smertefuldt end almindelig voks til hårfjerning, og giver samtidigt et godt langvarigt resultat. Da sukkervoks er vandopløseligt, er den også nem at vaske af, hvor du derimod skal bruge olie til at fjerne rester af almindelig hårfjerningsvoks. 


Epilering

Epilering minder på sin vis en del om at voksbehandle. Her bruger du et elektronisk apparat, der epilerer. Epilering betyder at hårene bliver trukket op af hårsækken ved hjælp af et roterende hoved bestående af en masse pincetter. Når du epilerer, behøver hårene ikke være en bestemt længde, som hvis du vokser. Faktisk gør epileringen mindre ondt, hvis hårene ikke er for lange. Varigheden af en epilering er det samme som, hvis du vokser – ca. 4-6 uger.


Hårfjerningscreme

Hårfjerningscreme er en effektiv og smertefri måde at fjerne uønsket hårvækst. Cremen smøres blot på det ønskede område, du venter nogle minutter og derefter fjerner du cremen. Hårene bliver fjernet lige under hudens yderste lag, derfor vil resultatet også vare en smule længere end ved en normal barbering, men ikke så længe som, hvis du laver en voksbehandling.

Hårfjerningscreme bør helst kun bruges på benene, under armene, og ikke som intim hårfjerning. Nogle hårfjerningscremer kan dog bruges i bikinilinjen. For at være sikker på at du kan tåle cremen, bør du teste et lille område, inden du anvender den. 

OBS! Husk altid at læse vejledningen inden brug. Sikker og ren hårfjerning - Tips til god hygiejne

Det er altid vigtigt at prioritere hygiejnen højt, når det kommer til hårfjerning, lige meget om du barbere, vokser, epilere eller bruger en hårfjerningscreme. Hvis hygiejnen er i top, vil dette være med til at mindske eller undgå irritationer i huden. Dette kan både være i form af at bruge gode intimplejeprodukter i forbindelse med din hårfjerning, men også at desinficere dine redskaber efter brug. 

Hvis du bruger skraber, bør du som hovedregel aldrig have din skraber liggende i badet, når ikke den bliver brugt. Skraberen skal ligge et tørt sted, hvor bakterier ikke formerer sig så let i forhold til i et fugtigt miljø. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.