UNIQ Næsevoks Kit - 1 stk.

1
1
1
1
Se alle produkter fra UNIQ
Varenummer: 51266

UNIQ Næsevoks Kit - komplet kit til effektiv hårfjerning i næsen og ørene

Vil du gerne være fri for hår i næsen og ørene? Så skal du have fingrene i dette sæt fra UNIQ. Sættet består af voksperler, vokspinde, overskægsbeskyttere, engangskopper og en genanvendelig målekop til vand. Dermed indeholder dette sæt det nødvendige til at fjerne hår i næse og øre. Sættet kan anvendes til både mænd og kvinder, der gerne vil opnå et glat og hårfrit resultat.

Sættet indeholder:

  • Voksperler - 50 gram
  • Næsesticks - 20 stk.
  • Overskægsbeskyttere - 8 stk.
  • Engangskopper - 8 stk.
  • Kop til varmt vand - 1 stk.

Anvendelse:

Start med at smelte voksperlerne over vandbad i mikroovnen eller over varmt vand. Kontroller altid at din voks er helt smeltet med en af de medfølgende vokspinde. Dyp nu enden af pinden ned i voksen og bank blidt på kanten for at forhindre voksen i at dryppe og samtidig fjerne overskydende voks.

Indsæt nu vokspinden i næseboret. Lad den sidde i mindst 90 sekunder og maksimum 2 minutter. Nu er det tid til at fjerne vokspinden. Hold tæt ved applikatorstammen og træk nedad med én, hurtig bevægelse for det bedste resultat. Gentag med en ny pind i det andet næsebor eller ørerne, hvis du ønsker det. Smid altid engangskoppen og pindene ud efter brug.


Indhold:
1 sæt

Voksperler:
Colophonium (Rosin), Glyceryl Rosinate, Ethylene/VA-Copolymer, Beeswax, Paraffin, Glyceryl Hydrogenate Rosinate, Methyl Hydrogenated Rosinate, Hydrogenated Coconut Oil, C30-45 Alkyl Methicone

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra UNIQ
Varenummer: 51266

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.