Vichy Solcreme

16 Produkt(er)

Vichy solcreme - Beskytter din hud under solen

Vichy solcreme er udviklet for at give din hud den bedste beskyttelse mod de skadelige UV-stråler. Solcremerne er til for alle hudtyper om end de er særligt sensitive - og så er de endog beriget med det sjældne og verdenskendte termalske kildevand, der kan bidrage med den fugt, nærig og beskyttelse din hud har ekstra behov for under solen.  

Beskytter din hud såvel som miljøet

Vichy’s Ideal Soleil solplejeserie er bestående af solbeskyttelse til ansigtet og kroppen. Blandt seriens produkter finder du både solbeskyttelse til børn og voksne. Du kan finde den helt eksklusive pleje af solcreme i forskellige niveauer af solfaktor, der alle er hurtigt optagelige, har en lækker konsistens samt er nemme at fordele.

Vichy solcreme efterlader din hud silkeblød og beskyttet mod solens skadelige stråler i op til flere timer. Du kan finde både vandfast solcreme og “almindelig” solcreme i vores sortiment. Om end du vælger den ene frem for den anden, lover det anerkendte og kvalitetsbevidste brand dig en solcreme, der lever op til alle krav om UV-beskyttelse og en fremtidig sund og smuk hud.

Tager hånd om miljøet
Vichy er ikke blot til for at tage kærlig hånd om dig og hele din familie – De har også altid haft naturen for øje, og har derfor skabt Vichy Ideal Soleil solpleje som er en særdeles miljøbevidst og skånsom serie, der ikke påvirker naturens vidundere som korallerne.  

En solcreme efter dine præferencer

Mens nogle foretrækker en solcreme spray, ønsker mange en solcreme, der ikke fedter eller en specieludviklet solcreme til ansigtet. Hvad end du ønsker at pleje og beskytte din hud med, har Vichy sørget for en solcreme, der imødegår dine forventninger.

Høj kvalitet og effektivitet
Vichy har blandt andet sørget for, at deres lækre cremede konsistens gør dem utrolig lette at påføre. De optages hurtigt i hudens dybere lag, hvor de sørger for at gøre sit vidunder for din hud, så den både er beskyttet nu og forholder sig ung og smuk for fremtiden. Er man ikke fan af en klistret creme eller skjolder på tøjet, er Vichy solcreme ligeledes blandt de foretrukne!  

Optimal solbeskyttelse og pleje
For den optimale solpleje kan du med stor fordel gøre brug af Vichy aftersun, der er udviklet til den efterfølgende pleje af huden, der har været eksponeret for solen. Er du ikke meget for solcreme, kan du ligeledes tjekke vores sortiment af Vichy solspray, som er et af kæmpefavoritterne blandt mange! 

Køb Vichy solcreme hos Med24.dk

Du kan finde de helt unikke og fantastiske solcremer fra Vichy hos Med24.dk altid til skarpe priser og gode tilbud! Blandt kunders foretrukne Vichy solcremer finder du:

Vichy Ideal Soleil Face Dry Touch, som er en solcreme speciel designet til beskyttelse af ansigtet, hvor huden er ekstra sart. Denne solcreme har et lækkert mat finish og giver høj solbeskyttelse i op til flere timer. Ved hjælp af det sjældne og mineralholdige termalske kildevand har solcremen endvidere en styrkende og beroligende effekt på huden.


Vichy Ideal Soleil Lotion Face and Body. Er du på udkig efter den perfekte solcreme til både ansigt og krop, så er denne Vichy face and body solcreme et af de foretrukne valg. Solcremen giver maksimal beskyttelse under lav UV-stråling, er vandfast og desuden beriget med det fugtgivende hyaluronsyre, som ligeledes er kendt fra diverse unikke Vichy anti-age serier.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.