Vichy Solspray

10 Produkt(er)

Beskyt dig mod solens skadelige stråler med Vichy solspray

Med Vichy solspray kan du hurtigt fordele en passende mængde solbeskyttelse på hele kroppen. De fantastiske solsprays har en helt exceptionel konsistens, der føles lækker og beroligende på huden - De absorberes ligeledes hurtigt og helt uden at efterlade huden fedtet og tøjet skjoldet.  

Tag hånd om hele familien med Vichy solpleje

Vichy Ideal Soleil solpleje kan findes både til ansigtet og kroppen. De helt fantastiske solsprays findes i en solfaktor efter dine behov, og er tilpasset selv den mest sensitive hud, og er derfor til for alle. I vores sortiment finder du både solbeskyttelse til børn og voksne fra Vichy.

Med Vichy solbeskyttelse efterlades din hud silkeblød og beskyttet under solen ved hjælp af en række helt unikke aktive ingredienser og nærende pleje som termalsk kildevand og hyaluronsyre.

Med Vichy solcreme tager du ikke blot hånd om dig selv på nuværende tidspunkt, men også for fremtiden. Den eksklusive pleje er nemlig med til at vedligeholde din huds ungdom, sundhed og skønhed.

Tager hånd om miljøet
Vichy er ikke blot til for at tage hånd om hele verdens befolkning – De har lige såvel naturen for øje, og har derfor skabt Vichy Ideal Soleil solpleje som er en fuldkommen miljøbevidst og skånsom serie, der hverken påvirker naturens vidundere eller din sundhed. 

Optimal solpleje og beskyttelse

Når huden i løbet af dagen har været eksponeret for solen, kan den have brug for en ekstra beroligende og nærende pleje – Herfor har Vichy udviklet Vichy aftersun, der både lindrer, fugtgiver og beskytter din hud som følge af solbadning.

Er du interesseret i en solcreme til dig og familien, kan du med stor fordel se vores fulde sortiment af Vichy solcreme her

Køb Vichy solspray hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du det anerkendte Vichy solspray til eksklusive priser og skarpe tilbud til enhver tid! Du finder i vores sortiment nogle af kundernes største favoritter som Vichy Capital Soleil Beach Protect Spray og Vichy Ideal Soleil Spray Kids, der begge kan anvendes til både ansigt og krop! 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.