Vichy Aftersun

Din ideelle aftersun fra Vichy

Efter en solfyldt dag kan en varm og rød hud trænge til særlig kølig og fugtgivende pleje. Ideal Soleil fra Vichy er herfor den helt rette, sunde, hensynsfulde og innovative efter-solpleje, der sikre at dække alle dine behov.  

Vichy Aftersun

Vichy Ideal Soleil Aftersun er kort sagt en aftersun lotion i topklasse. Den er ikke blot i besiddelse af et naturligt og lækkert design, men også et mineralholdigt og næringsrigt indhold bestående af en række naturlige olier.

Der er udført skarp kontrol af plejen, således Ideal Soleil Aftersun har kunne imødegå alle forventninger samt krav om kvalitet. Dette er alt sammen sket i samarbejde med verdens førende dermatologer, så Vichy har kunne sikre dig den bedste aftersun.

Du kan med stor fordel se resten af vores Vichy Soleil solbeskyttelse, der ikke blot er det mest effektive og sundhedsbevidste valg, men derimod også det miljøbevidste valg. Denne Vichy serie er blandt andet et af verdens få serier af solbeskyttelse, der ikke skader verdens koraller!  

Hvad gør aftersun?

Aftersun er til for at berolige, pleje og beskytte huden efter solbadning, så du både opnår en nutidig afhjælpning og en fremtidig sikring af din naturlige skønhed. Vichy aftersun in-shower besidder hertil en række unikke egenskaber, der blandt andet gør: 

  • At den vedligeholder din kulør
  • At den kan anvendes både som badeolie og almindelig kropsolie
  • At den fugter og plejer i op til 48 timer
  • At den er velegnet til ALLE hudtyper

Indholdet af Vichy termalsk kildevand samt epilobe, er blot nogle af de ekstravagante ingredienser, som er med til at berolige huden. De efterlader sammen med den lækre cremede konsistens en blødgjort, fugtet og velplejet hud.

Det gyldne tip:
Har din hud været særligt udsat for soleksponering eller solskoldning, vil Vichy kildevand spray være helt fantastisk til at komplimentere din Vichy aftersun, således der hurtigt kan blive lagt en dæmper på den røde og irriterede hud. 

Du kan købe din Vichy Ideal Soleil Aftersun hos Med24.dk - Både med muligheden for fri fragt og hurtigt levering.  

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?