Vichy Makeup

Få den rette udstråling med Vichy makeup

Meget kan være grundlæggende for det perfekte touch af makeup, men med Vichy synes vejen til naturlig makeup og en utrolig smuk udstråling lettere end sædvanlig. Vichy Dermablend serien er nemlig en komplet serie af ideelle makeupprodukter velegnet til alle hudtyper og hudtoner.

I en kombination af unikke formler og fantastiske kvalitetsbetonede ingredienser er Vichy makeupprodukterne udviklet med fuld dækning, smukke og naturlige resultater, der samtidig går ind og afhjælper hudproblemer og lader det smukke frembruse fra dit indre og helt ud til dit ydre. 

Vichy Concealer

Mørke render under øjnene, pigmentfejl og urenheder er ofte områder vi ønsker at dække i ansigtet. Herfor har Vichy udviklet de kvalitetsfyldte og effektive farvekorrekturer, som hurtigt kan korrigere dine uønskede områder, og derimod fremhæve det smukkeste ved dig.

Du kan læse mere om Vichy corrector og concealer lige her! 

Vichy Foundation

Vi kan alle have brug for en korrigerende foundation, når vi ønsker at se ekstra godt ud til en speciel lejlighed. Vichy tilbyder blandt andet en komfortabel og let flydende foundation med dokumenteret høj dækkeevne samt holdbarhed.

Med et naturligt og jævnt resultat, der hverken tilstopper porrerne eller samler sig omkring ansigtets uregelmæssigheder, er det svært ikke at lade sig forføre af disse eksklusive foundations, der fås i 4 unikke udgaver, som kan imødekomme ethvert behov og ønske.

Er du til mere til en mineralpudder fremfor flydende foundation tilbydes Vichy Dermablend Covermatte Mineral Powder Foundation.  

Vichy Fix Powder

Igennem vind og vejr og dagens gøremål er det ikke altid lige nemt at undgå en mere eller mindre “ødelagt” makeup. Vichy tilbyder for ekstra beskyttelse og holdbarhed en helt igennem fantastisk fikserende pudder, der forlænger holdbarheden af din ansigtsmakeup.

Vichy Dermablend Fix Powder er en transparent pudder, som virker forseglende på makeuppen. Den forlænger holdbarheden af din ansigtsmakeup i op til 16 timer, er både svedresistent, vandfast og har en matterende effekt – Den er lige det unikke touch, du går og mangler!

Du kan købe det langtidsholdbare og naturlige makeup fra Vichy til gode tilbud og skarpe priser hos Med24.dk. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?