Vichy Dermablend

Vichy Dermablend makeup

Vichy Dermablend er makeup er specielt udviklet makeup til problemhud. Med Dermablend er du sikret en kvalitets makeup der har en fantastisk dækkeevne og lang holdbarhed. Produkterne er testet på sensitiv hud og uden unødvendige tilsætningsstoffer.

6 Produkt(er)

Hvad er Vichy Dermablend?

Vichy Dermablend makeup er udviklet med fokus på en hud, der enten er syg eller har andre kosmetiske problemer. Alle produkterne er udviklet under dermatologisk kontrol og egnet til selv den mest sensitive hud. Produkterne fra Dermablend Vichy har en fantastisk dækkeevne og en lang holdbarhed. Mange af Dermablends foundations kan faktisk holde helt op til 16 timer, uden at de smelter eller forsvinder fra din hud.

Trods Dermablends gode holdbarhed og dækkeevne, kan du være sikker på, at din hud får ilt, og at makeuppen ikke tilstopper dine porer. Alle produkterne har lette konsistenser og er lavet på ingredienser, der ikke får dig til at føle, at du har en "maske" på.

Hvem skal bruge Vichy Dermablend?

Alle kan bruge Vichy Dermablend. Produkterne er specielt egnet til dig, der har nogle problemstillinger i forhold til din hud. Har du akne, vitiligo, rosacea, modersmærker, ar, blodsprængninger eller lignende, er du i målgruppen for at anvende Dermablend fra Vichy. Hvis du har en meget sensitiv hud og har problemer med at kunne tåle andre makeup mærker, er Dermablend værd at give et forsøg. Alle produkterne er testet og godkendt til en sensitiv og overfølsom hud.

Du kan også anvende Dermablend, hvis du ønsker en fuld dækkende makeup, som bliver på huden hele dagen. Produkterne har en rigtig god holdbarhed, så du er sikret en pæn og fejlfri makeup hele dagen uden at skulle touche up.

Hvilke produkter skal jeg bruge fra Vichy Dermablend?

Vichy Dermablend har flere forskellige produkter. Der er blandt andet foundation, concealer, color corrector og fikserende pudder.
Produkterne er egnet til alle, men f.eks. foundations er delt op i farver, så du kan finde den farve, der passer præcis til din hud.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.