Vichy Deo Roll-on

Vichy Deo roll on - et populært valg til begge køn og alle hudtyper

Deodoranterne fra Vichy giver en skånsom og effektiv beskyttelse mod generende lugt af sved. En Vichy deo har en langvarig effekt, som samtidig er velegent til alle hudtyper - også sensitiv hud. Antiperspiranterne giver effektiv beskyttelse i op til 48-72 timer. Vichy deodoranten uden aluminiumsalte giver beskyttelse i op til 24 timer.

Vichy deo med og uden parfume

Alle deodoranter er fremstillet under dermatologsik kontrol og indeholder ikke alkohol og parabener. Vichy Antiperspirant 48Hr Deo Roll-on - Uparfumeret indeholder heller ikke parfume og egner sig derfor bedst til særlig sensitiv og følsom hud. De øvrige deodoranter er mildt parfumeret med hypoallergene dufte.

Deodoranter uden aluminum

Der har generelt været en del debat omkring aluminium i deodoranter. Miljøstyrelsen advarer dog ikke mod brugen af aluminium, men afventer en videnskabelig afklaring fra EU omkring emnet. Man savner bl.a. viden om, hvor aluminium der rent faktisk optages via huden gennem deodoranter, makeup og hudpleje i almindelighed. Vichy har både deodoranter med og uden aluminium. Søger du en Vichy deo uden aluminium kan du vælge Vichy Deo Roll-on Dry Touch - 50 ml. Ulempen er at denne deodorant giver en lidt kortere beskyttelse.

Vichy tilbud

Skal du have en deodorant på tilbud kan vi anbefale Vichy Deo Roll-on i 2-pak. Her får du en mild antiperspirant, som egner sig godt til særlig følsom og sart hud og samtidig giver en svedhæmmende effekt i op til 48 timer.
Udover deodoranter har vi også mange andre Vichy tilbud på kropspleje, hudpleje, ansigtscreme mv.

Deodorant specielt til mænd

Vichy har udviklet en specielt "homme deo" med ekstra lang svedhæmmende effekt, som holder helt op til 72 timer. Denne antiperspirant deo har samme gode egenskaber, som de andre deodoranter i serien. Den klistrer derfor ikke og efterlader heller ikke nogle mærker på tøjet. For bedste tilbud vælges 2-pakken. Se alt hudpleje fra Vichy Homme på denne side.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.