Vichy Deo Roll-on

15 Produkt(er)

Vichy deodoranter til kvinder og mænd

Vichys helt forrygende deodoranter giver dig den effektive, men skånsomme beskyttelse mod svedlugt hele dagen, du længe har gået og drømt om!

Hos Med24.dk finder du det fulde sortiment af Vichy deo til skarpe priser og gode tilbud. Du kan finde netop den deodorant, der imødegår dine ønsker lige ovenfor! 

En Roll-On der dækker dine behov

For Vichy er det vigtigt at kvalitet, sundhed, et grønt miljø og effektivitet altid går hånd i hånd. Det anerkendte brand har siden dets oprindelse udviklet noget af det førende og mest foretrukne personlige pleje på markedet, og har heriblandt udviklet den bedste deodorant for dig, som er at finde i vores sortiment.

Ved påføring af Vichy deo vil du have det behageligt, føle dig sikker og være fri for svedlugt hele dagen lang. De effektive og milde deodoranter er til for alle hudtyper, de er neutrale for huden, og så efterlader de hverken pletter eller skjolder på tøjet.

Maksimal beskyttelse
Hver eneste Vichy deodorant er udviklet med det formål at give dig maksimal beskyttelse ved hjælp af sunde og aktive ingredienser, der både beroliger, plejer og beskytter dig under armene igennem alle former for sport, vind og vejr!   

Er man meget præget af svedproblemer indeholder flere af deres deodoranter blandt andet aluminiumsalt, som modvirker væske og lugte meget effektivt. Dette naturlige hjælpemiddel er at finde i alle Vichy Homme deodranter.  

Deodorant til kvinder

Om end du foretrækker en super absorberende deo, en neutral deodorant eller en beskyttelse med helt fantastiske feminine dufte, har Vichy uden tvivl det bedste at byde på.

En af de største favoritter er blandt andet Vichy Antiperspirant 48Hr Deo Roll-On, som både er velegnet for mænd og kvinder, der oplever kraftig svedproduktion. Deodoranten er herfor det perfekte valg for dig, der ønsker maksimal beskyttelse under hård fysisk aktivitet. De aktive ingredienser har nemlig en målrettet virkning på svedporerne under armene i op til 48 timer!

Barberer man sig ofte under armene kan pigmentpletter, irriteret hud og indgroede hår skabe stor gene for den enkelte kvinde. Vichy har derfor udviklet en fantastisk løsning med Vichy Beauty Antiperspirant Deo Roll-On, som giver dig synligt glattere og smukkere armhuler med mindre synlige hår. Når maksimal beskyttelse og en sund og velplejet hud går op i en enhed, er det svært ikke at lade sig forføre af denne unikke deo!

Du kan finde de øvrige og mindst lige så fantastiske deodoranter i sortimentet hos Med24.dk! 

Deodorant til mænd

For mænd har Vichy udviklet hudplejeserien Vichy Homme, der er speciel designet til at dække alle mænds behov for beskyttelse, styrke og pleje af huden. Herunder finder du derfor Vichy Homme Antiperspirant Deo Roll-On både med beskyttelse i op til 48 timer samt 72 timer!

Du kan læse mere om Vichy deo til mænd lige her

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.