Bioderma

Bioderma

BIODERMA startede sin udvikling i 1977 af Jean-Noël Thorel, som er farmaceut med speciale i medicinsk biologi. Han ville udvikle en hudplejeserie med en ny tilgang til biodermalogisk pleje. Hans vision var at skabe et produkt, som skulle få huden til at leve sundt, i stedet for at behandle den. Sammen med de mest eminente specialister i hudens biologi og efter 40 år og mere end 50 internationale patenter, blev BIODERMA skabt. BIODERMA anbefales af dermatolog og farmaceuter over hele verden.

BIODERMA skiller sig ud fra mange andre hudplejeprodukter, da produkterne er udviklet til at videregive en biologisk virkning, som er baseret på hudens oprindelige mekanismer, som de efterligner.

"Hud der lider, skal ikke behandles, men trænes i at tilpasse sig sin naturlige biologi." - Jean-Noël Thorel.

BIODERMA er fremstillet ud fra 3 vigtige regler, for absolut højeste niveau af effetiv tolerance.

  • Bruger kun ingredienser der er fuldstændigt nødvendige
  • Udvælger de reneste, aktive ingredienser i den rette dosering
  • Foretrækker molekyler, der allerede er til stede i huden

Alle BIODERMA’s produkter følger de mest krævende anbefalinger fra sundhedsmyndighederne og videnskabelige, dermatologiske foreninger samt underlagt kliniske forsøg, som er ledet af eksperter indenfor et bredt felt af dermatologi, toksikologi og allergi.

BIODERMA består af 8 forskellige serie, som er tilpasset forskellige hudtyper.

BIODERMA Sensibio

Sensibio-serien er udviklet til sensitiv og intolerant hud samt hud med tendens til rødme. Det biologiske patent Toleridine og Rosactiv, såvel som det eksklusive Neurocontrol-kompleks, behandler årsagen til den sensitive huds ubalance. Hudens tolerancetærskel øges, rødme mindskes og overophedet hud dulmes. Huden er beroliget og mere modstandsdygtig. Derved bliver den i bedre stand til at beskytte sig selv mod irritationsfremkaldende elementer.

BIODERMA Sébium

Sébium-serien er udviklet til hud med tendens til acne - samt kombineret og fedtet hud. For første gang tillader et hudplejeprodukt huden at genskabe sebum, der er tæt på kvaliteten hos en sund hud. Produkterne virker derfor på hovedårsagen til acne - takket være den unikke kombination af Bakuchiol i Fluidactiv patentet. Huden er mere klar, beroliget og ren.

BIODERMA Hydrabio

Hydrabio-serien er udviklet til dehydreret og sensitiv hud. Det biologiske kompleks Aquagenium stimulerer hudens naturlige, fugtgivende kapaciteter, og lærer huden at generere den væske, den har brug for, for at bevare sin balance. Når huden er rehydreret, føles den igen komfortabel, smidig og får en sund glød. Den er mere modstandsdygtig overfor forurening, stress og kulde.

BIODERMA Atoderm

Atoderm-serien er udviklet til sensitiv og meget tør hud. Produkterne er også særligt velegent til atopisk hud. Det patenterede Skin Barrier Therapy mindsker penetrationen af allergener såvel som vedhæftningen og spredningen af Staphylococcus Aureas. Begge faktorer, der er årsag til forværret tørhed. Hudens barriere bliver derved styrket og genopbygget.

BIODERMA Cicabio

Cicabio er udviklet til skadet og irriteret hud. Det aktive patent, Antalgicine beroliger straks ubehag og reducerer trangen til at klø. Cicabio arbejder i hver fase af den biologiske genopbygningsproces af epidermis. Huden beroliges og hudbarrieren repareres både synligt og i dybden.

BIODERMA Nodé

Nodé-serien er udviklet til hår og hovedbund. Patentet i Nodé – som i NOn-DEtergent – renser håret samtidig med, at det bevarer den beskyttende film og derved respekterer den fysiologiske balance af både hår og hovedbund. Håret stråler af sundhed.

BIODERMA Photoderm

Photoderm-serien er BIOSERMAs solbeskyttelse. Cellular Bioprotection patentet bevarer og stimulerer hudens cellers evne til at udvikle deres eget forsvar mod solen. En anti-UVA-/UVB-effekt giver øjeblikkeligt beskyttelse over for solens skadelige stråler. Huden er beskyttet indefra og ud.

Kampagne: Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.