Bioderma

Bioderma hudpleje

Selve huden har inspireret BIODERMA til at finde biologiske løsninger, som bevarer en sund og smuk hud med en langsigtet virkning. Ved at observere hudens biologi og analysere hvad den naturligt gør bedst, finder BIODERMA inspirationen til at skabe dermatologisk hudpleje, der genopretter hudens naturlige balance og styrker den. BIODERMA har løsninger til alle hudtyper.

Atoderm | Cicabio | Hydrabio | Nodé | Photoderm | Sebium | Sensibio

Baseret på en komplet respekt for huden udvikler BIODERMA hudplejeprodukter, der genskaber hudens naturlige biologiske mekanismer, via deres komponenter - og den måde de virker på huden - for at få den tilbage til en sund balance. På en varig måde.

BIODERMA ekskluderer tvivlsomme komponenter og udvælger ingredienser, der ligger sig så tæt op ad hvad vi allerede har i huden og som er dermatologisk anerkendt, som værende effektive, sikre og harmløse.

Sensibio

Hudplejeprodukterne i Sensibio serien er udviklet til dig med sensitiv, intolerant hud samt hud med tendens til rødme.
Sensitiv hud er mindre modstandsdygtig, når det kommer til irritationsfremkaldende elementer, hvilket gør den mere sårbar. For at bevare hudens balance må dens naturlige biologi beskyttes, styrkes og dens tolerancetærskel øges.

Sensibio seriens hudplejeprodukter indeholder det biologiske patent ToleridineTM og RosactivTM, såvel som det eksklusive Neurocontrol-kompleks, der behandler årsagerne til din sensitive huds ubalance. Huden beroliges og gøres mere modstandsdygtig og bliver derved bedre i stand til at beskytte sig selv mod irritationsfremkaldende elementer


Sébium

Hudplejeprodukterne i Sébium serien er udviklet til hud med tendens til akne samt kombineret/fedtet hud.

Fedtet, kombineret hud eller hud med tendens til akne producerer større mængde sebum, der også er af ringere kvalitet. Porerne tilstoppes og hudorme opstår. Sebummet skal vende tilbage til et
normalt stadie, for at huden kan blive ren og sund igen.

Hudplejeprodukterne i Sébium serien tillader huden at genskabe sebum, der er tæt på kvaliteten hos en sund hud, og virker derfor på hovedårsagen til akne - takket være den unikke kombination af Bakuchiol i FluidactivTM patentet. Huden bliver mere klar, beroliget og ren.


Hydrabio

BIODERMAs Hydrabio hudplejeserie er udviklet til dig med dehydreret, sensitiv hud.
Dehydreret hud, der er mere sensitiv over for irritanter, mister sin glød. For at rehydrere sig selv har huden brug for hjælp til at regenerere væsken i dybden, som er uundværlig for dens naturlige balance, samt for at bevare fugten på overfladen.

Hydrabio seriens hudplejeprodukter indeholder det biologiske kompleks AquageniumTM, der stimulerer hudens naturlige, fugtgivende kapaciteter og lærer huden at generere den væske, den har brug for, for at bevare sin balance.

Når huden er rehydreret, føles den igen komfortabel og smidig med en sund glød. Den er mere modstandsdygtig overfor forurening, stress og kulde.


Atoderm

Hudplejeprodukterne i Atoderm serien er udviklet til dig med sensitiv, tør, meget tør og irriteret til atopisk hud.

Tør og irriteret hud er svækket og mere tilbøjelig til at lade irritationsfremkaldende elementer trænge igennem, hvilket svækker den yderligere. Den hydrolipide film (det øverste hudlag) har brug for at blive biologisk genopbygget for at genvinde sin naturlige styrke.

Det patenterede Skin Barrier TherapyTM i Atoderm produkterne mindsker penetrationen af allergener såvel som vedhæftningen og spredningen af Staphylococcus Aureas (bakterier), der begge er faktorer, som er årsag til en forværret tørhed. Atoderm styrker og genopbygger hudens barriere, samt virker beroligende, fugtgivende og lindrende.


Photoderm

Hudplejeprodukterne i Photoderm serien er udviklet til dig, hvis hud er udsat for solen.

Solen er aggressiv over for huden og angriber dens celler. Huden svækkes og er mindre i stand til at beskytte sig selv. For at kunne gøre dette optimalt, har den brug for at stimulere sit naturlige forsvar og drage gavn af en ydre beskyttelse.

Cellular BioprotectionTM patentet stimulerer hudens cellers evne til at udvikle deres eget forsvar mod solen. En anti-UVA-/UVB-effekt giver øjeblikkeligt beskyttelse over for solens skadelige stråler. Huden beskyttes indefra og ud. Den bevares, respekteres og bliver mere modstandsdygtig over for solen.


Cicabio

Cicabio Crème er udviklet til dig med skadet og irriteret hud.

Skadet hud er meget sensitiv og mere modtagelig for gennemtrængelige irritanter. Den ændrer sit udseende og svækkes på overfladen og i dybden. For at reparere den må hele den biologiske genopbygningsproces støttes og stimuleres.

Det aktive patent, AntalgicineTM i Cicabio Crème beroliger straks ubehag og reducerer trangen til at klø. Huden dulmes og hudbarrieren repareres både synligt og i dybden.


Nodé

BIODERMAs Nodé serie er udviklet til hår og hovedbund.

Ligesom huden er håret beskyttet af en hydrolipid film. Når denne bliver fjernet af en shampoo, vil hårfolliklen intensivere sin aktivitet for at genopbygge den. Håret har brug for en tilpasset, ikke-aggressiv pleje for at være ordentligt beskyttet.

Patentet i Nodé – som i NOn-DEtergent – renser håret samtidig med, at det bevarer den beskyttende film og derved respekterer den fysiologiske balance af både hår og hovedbund. Håret vil stråle af sundhed.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?