Bioderma

Bioderma laver løsninger for hudproblemer i form af hudpleje til alle hudtyper. Hudpleje skal være effektivt og nemt at gå til, og med Bioderma opnår du lige netop dette. 

Sensibio | Sebium | Hydrabio | Atoderm | Photoderm | Cicabio

67 Produkt(er)

Hvem er Bioderma?

En af Biodermas største visioner er, at sund hud skal være tilgængelig for alle. Ud fra deres ekspertise inden for hud biologi og deres specialisering i dermatologi, udvikler Bioderma hudplejeprodukter til alle aldre og hudtyper. 

Biodermas hudpleje er udviklet til at bevare og genskabe balance i huden, ved at have en skræddersyet løsning til alle hudproblemer. Bioderma hjælper alle hudtyper med at styrke sig selv, lige meget, hvilket hudproblem du har. 

Deres plejende produkter er designet til at være praktiske og nemme at bruge. De plejer og understøtter din hud hver dag, for synlig, varig effekt uden at gå på kompromis med respekten for din hud.  


Bioderma Sensibio – Til sensitiv hud med tendens til rødme

Hudplejeprodukterne i Bioderma Sensibio serien er udviklet til dig med sensitiv, intolerant hud samt hud med tendens til rødme.
Sensitiv hud er mindre modstandsdygtig, når det kommer til irritationsfremkaldende elementer, hvilket gør den mere sårbar. For at bevare hudens balance må dens naturlige biologi beskyttes, styrkes og dens tolerancetærskel øges.

Bioderma Sensibio indeholder det biologiske patent ToleridineTM og RosactivTM, såvel som det eksklusive Neurocontrol-kompleks, der behandler årsagerne til din sensitive huds ubalance. Huden beroliges og gøres mere modstandsdygtig og bliver derved bedre i stand til at beskytte sig selv mod irritationsfremkaldende elementer.


Bioderma Sebium - Til fedtet hud med tendens til urenheder

Hudplejeprodukterne i Bioderma Sebium serien er udviklet til hud med tendens til bumser og urenheder samt kombineret/fedtet hud.

Fedtet, kombineret hud eller hud med tendens til urenheder producerer større mængde sebum, der også er af ringere kvalitet. Porerne tilstoppes og hudorme opstår. Sebummet skal vende tilbage til et normalt stadie, for at huden kan blive ren og sund igen.

Hudplejeprodukterne i Bioderma Sebium serien tillader huden at genskabe sebum, der er tæt på kvaliteten hos en sund hud, og virker derfor på hovedårsagen til akne - takket være den unikke kombination af Bakuchiol i FluidactivTM patentet. Huden bliver mere klar, beroliget og ren.


Bioderma Hydrabio – Til dehydreret og sensitiv hud

Bioderma Hydrabio hudplejeserien er udviklet til dig med dehydreret, sensitiv hud. Hvis du har dehydreret hud, vil din hud automatisk også være mere sensitiv, og du vil opleve at huden har en tendens til at miste sin glød. Bioderma Hydrabio hjælper til at hydrere og bevare fugten i huden. 

Hudplejeprodukterne fra Bioderma Hydrabio indeholder det biologiske kompleks AquageniumTM, der stimulerer hudens naturlige, fugtgivende egenskaber. Når huden er hydreret, føles den igen komfortabel og smidig med en sund glød. Den er mere modstandsdygtig overfor forurening, stress og kulde.


Bioderma Atoderm – Til sensitiv, meget tør og irriteret hud

Hudplejeprodukterne i Bioderma Atoderm serien er udviklet til dig med sensitiv, meget tør og tendens til atopisk hud.

Tør og irriteret hud er svækket og mere tilbøjelig til at lade irritationsfremkaldende elementer trænge igennem, hvilket svækker den yderligere. Den hydrolipide film (det øverste hudlag) har brug for at blive biologisk genopbygget for at genvinde sin naturlige styrke.

Det patenterede Skin Barrier TherapyTM i Atoderm produkterne mindsker penetrationen af allergener såvel som vedhæftningen og spredningen af Staphylococcus Aureas (bakterier), der begge er faktorer, som er årsag til en forværret tørhed. Bioderma Atoderm hudpleje styrker og genopbygger hudens barriere, samt virker beroligende, fugtgivende og lindrende.


Bioderma Photoderm – Til daglig solbeskyttelse

Hudplejeprodukterne i Bioderma Photoderm serien er udviklet til dig, hvis hud er udsat for solen.

Solen er aggressiv over for huden og angriber dens celler. Huden svækkes og er mindre i stand til at beskytte sig selv. For at kunne gøre dette optimalt, har den brug for at stimulere sit naturlige forsvar og drage gavn af en ydre beskyttelse.

Bioderma Photoderm solbeskyttelse indeholder Cellular BioprotectionTM patentet, som stimulerer hudens cellers evne til at udvikle deres eget forsvar mod solen. Du får øjeblikkelig beskyttelse via en anti-UVA-/UVB-effekt, hvilket gør den modstandsdygtigt overfor solen. 


Bioderma Cicabio – Til skadet og irriteret hud

Bioderma Cicabio er udviklet til dig med skadet og irriteret hud.

Skadet hud er meget sensitiv og mere modtagelig for gennemtrængelige irritanter. Den ændrer sit udseende og svækkes på overfladen og i dybden. For at reparere den må hele den biologiske genopbygningsproces støttes og stimuleres.

Det aktive patent, AntalgicineTM i Cicabio Crème beroliger straks huden, og du vil hurtigt opleve at din trang til at klø reduceres. Ubehag i huden dulmes og hudbarrieren genopbygges.


Køb Bioderma online hos Med24.dk

Hos Med24 forhandles et stort sortiment fra Bioderma. Vi sørger for skarpe priser, hurtig levering, og så kan du altid opnå gratis fragt på din ordre.   

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.