Dr. Irena Eris

72 Produkt(er)

Dr. Irena Eris - højkvalitets dermokosmetik

Dr. Irena Eris er et luksuriøst brand, der fremstiller fantastiske dermakosmetiske produkter i aller højeste kvalitet. Produkterne er fremstillet ud fra ægte passion for skønhed og pleje. Firmaet vægter kvalitet og luksus meget højt, og forsøger altid at være innovative og ærlige, i alt hvad de foretager sig. Produkterne designet til kvinder der, ligesom brandet selv, sætter pris på kvalitet og luksus. Deres produkter bliver ved med at klare sig godt og bruges i hele verden, fordi Dr. Irena Eris konsekvent holder fast i deres værdier og laver produkter herudfra. 

De banebrydende formularer, som Dr. Irena Eris bruger i deres produkter, er fremstillet med hjælp fra adskillige beauty eksperter, ud fra den helt nyeste teknologi, og specielle, svært tilgængelige ingredienser. Produkterne er alle udviklede hos The Scientific Research Centre Dr Irena Eris, i samarbejde med flere uafhængie kosmetiske institutter. 

Mere end noget andet signalerer mærket professionalisme, og firmaet er fast besluttet på at skabe effektive, banebrydende og enestående kosmetiske produkter. Dette brand passer perfekt til dig, der går op i kvalitet og den højeste effektivitet. 

Clinic Way - Anti-aging produkter lavet på banebrydende formularer

Clinic Way serien fra Dr. Irena Eris er den første dermokosmetologiske serie nogensinde, som forynger huden og forsinker aldringsprocesserne. Produkternes styrke passer til 4 typer rynker der opstår i forskellige aldersgrupper. Målgruppen for Clinic Way produkterne strækker sig helt fra kvinder i 30-års alderen, til modne kvinder på 70+. 

Alle produkterne i serien er baseret på den unikke, revolutionerende og patenterede teknologi FGF1 LMS Formel baseret på Skin Renewal Activator .  Produkterne i serien er udviklet i et samarbejde mellem kosmetologer, farmaceuter, dermatologer og molekylærbiologer, og de repræsenterer de innovative metoder, som kendetegner Dr. Irena Eris som brand. Clinic Way produkternes effektivitet er testet på Dr. Irina Eris Center for Videnskab og Forskning samt på et uafhængigt testinstitut. Her er produkternes effekt blevet bekræftede i adskillige tests og undersøgelser. 

Produktserien er en eksklusiv og yderst effektiv anti-aging serie, som er perfekt egnet til kvinder med begyndende eller synligt moden hud, der ønsker at modvirke synlige alderdomstegn på den absolut bedste måde. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.