Solcreme til ansigtet

Huden i ansigtet er mere følsom og udsat end på resten af kroppen. Derfor er det vigtigt at have en separat solcreme til ansigtet. Du kan læse mere om solcreme til ansigtet her!

112 Produkt(er)

Hvorfor skal jeg bruge en separat solcreme til ansigtet?

Det kan være ret vigtigt med en separat solcreme til ansigtet. Vores hud i ansigtet har nemlig en tendens til at være mere følsom, fordi den er ekstra udsat i forhold til resten af vores krop. Derfor er der lavet solcreme, som er specielt udviklet til ansigtet. 

Med en ansigtssolcreme giver du din hud i ansigtet plejende ingredienser samt en god beskyttelse mod solens kraftige stråler. Især hvis du har sensitiv hud, pigmentforandringer eller døjer med urenheder, kan det være særlig vigtigt med en solcreme lavet specifikt til ansigtet. 

Leder du efter solcreme til resten af kroppen, kan du finde alle vores solcremer her


Solcreme til ansigtet med en matterende effekt

Har du tendens til en fedtet og kombineret hud, så kan du måske godt synes, at solcreme kan være noget af det værste at skulle smøre i ansigtet. Nogle solcremer kan være fede i konsistensen, og ikke gøre noget godt for, at din hud i forvejen er fedtet. 

Til dig med fedtet og kombineret hud kan det være en god ide at vælge en ansigtssolcreme, som er lavet lige netop til denne hudtype. Disse solcremer til ansigtet vil ofte have en anti-shine og matterende effekt. Dette vil hjælpe til, at din hud ikke fedter og skinner endnu mere ved, at du påfører din ansigtssolcreme.  


Er dagcreme med SPF det samme som en ansigtssolcreme?

En dagcreme med SPF er rigtig god til daglig beskyttelse f.eks. under din makeup. Men kan du bruge din dagcreme med SPF som solcreme?  

I bund og grund er solfaktor jo solfaktor, så det er ikke fordi din dagcreme med SPF 25 giver mindre beskyttelse end din ansigtssolcreme med SPF 25. Men solfilter i en creme fylder rigtig meget, og efterlader mindre plads til f.eks. ingredienser med anti-age effekt. Så hvis din dagcreme har en høj SPF, men samtidig er fyldt med en masse ingredienser, som har en anti-age effekt, skal der påføres mere creme for at opnå den samme faktor som i en ansigtssolcreme. 

Så hvis du gerne vil have en dagcreme med en masse aktive ingredienser, men samtidig have høj beskyttelse, bør du vælge en god dagcreme og en separat ansigtssolcreme med en høj faktor. 

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.