Anti-age

Forkæl din hud med anti-aging produkter fra dine yndlingsmærker! Du kan både forebygge og behandle aldrende hud med en anti-age creme, der virker. Se hele udvalget her! 

Creme med anti-age | Hvornår skal jeg begynde med anti-age? | Hvad får jeg rynker af? | Forebyg og minimér rynker

223 Produkt(er)

Cremer med anti-aging egenskaber

Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af den bedste hudpleje med anti-aging egenskaber. Her på siden kan du udforske sortimentet af opstrammende cremer, der virker, fra nogle af de allerbedste mærker på markedet. 

Fantastiske ingredienser

Mange anti-age hudplejeprodukter arbejder aktivt med at tilføje hyaluronsyre og kollagen til huden, da niveauet af netop disse to ting falder, som vi bliver ældre. Kollagen er et protein, som naturligt findes i huden. Dette protein gør huden spændstig, mens hyaluronsyre binder fugten i vores hud. Bruger du anti-age produkter med hyaluronsyre, kan du hjælpe din hud med at opretholde fugt og volume. 

Derudover er E-vitamin, antioxidanter og panteekstraktet rhamnose blandt de hyppigt benyttede ingredienser på grund af deres anti-aging egenskaber. 


Hvornår skal jeg begynde at bruge anti-age?

Mange tror, at man først skal starte på anti-age produkter, hvis man allerede har rynker, og at det dermed udelukkende er som en behandling af rynket hud. Selvom du også sagtens kan starte med anti-age der, får du mest ud af de aktive ingredienser, hvis du forebygger og udsætter tegn på aldring fra 25-års alderen. Starter du først som 50-årig, har din hud formentlig allerede rynker, fine linjer og eventuelt pigmentforandringer, som er sværere at behandle. Det er ikke umuligt, men den største effekt ses ved den tidlige indsats. 


Hvad får jeg rynker af?

Du kan gøre meget med anti-age hudpleje, men aldringen af din hud er også påvirket af en lang række andre faktorer. Har du undgået, og undgår du forsat, følgende ting, har du gode forudsætninger for at slippe for rynker som et resultat af en dårlig livsstil: 

 • Solbadning
 • Solarium
 • Rygning
 • Store mængder alkohol
 • Ensidig og usund kost
 • For lidt søvn
 • Stress

Du kan selv være med til at give din hud de bedste forudsætninger for at ældes med ynde ved at leve et sundt liv. Din hud er nemlig ofte en afspejling af, hvordan din krop har det indeni. 


Forebyggelse og behandling – hvad virker mod rynker?

Vil du forebygge fine linjer eller udglatte de eksisterende rynker? Bliv klogere på hvad du kan gøre gennem kost og hudpleje her. 

Hudpleje indefra - kost og tilskud

Udover anti-age produkter og en sund livsstil, kan du faktisk gøre endnu mere for at pleje din hud og undgå tidlige aldringstegn. Nogle tager bl.a. kollagen som kosttilskud eller styrker huden gennem en kost med kollagen- og proteinholdige fødevarer. 

Blandt disse er bl.a.: 

 • Kylling
 • Oksekød
 • Fisk
 • Gelatine
 • Røde frugter (jordbær, kirsebær, peberfrugt, hindbær mm.)
 • Særlige grøntsager (kål, spinat, broccoli og aubergine)

Hudpleje udefra – anti-age produkter

Alle bliver ældre, og der er ingen grund til at frygte de uundgåelige rynker. Uanset hvor effektiv hudpleje du bruger og hvor sundt du spiser, kommer din hud til at se ældre hud med tiden. Du kan dog selv gøre en hel del for at sikre, at rynkerne holdes for døren lidt endnu og at din hud bliver ved med at være smuk - også efter at du har fået fine linjer og mere slap hud. 

Kvinder, der bruger anti-aging produkter, vil oftest gerne gøre noget ved deres rynker. Når huden mister sin fylde og spændstighed, bliver den rynket. Der findes heldigvis en lang række “rynkecremer”, der virker udglattende og som giver volumen.  

Dagcreme

En god, anti-age dagcreme er et must, hvis du vil passe godt på din hud. Gå efter produkter med solfaktor, hyaluronsyre og andre effektive ingredienser, der plejer huden i dybden. Disse virker nemlig som en såkaldt antirynkecreme. 

Prøv for eksempel Eucerin Elasticity+Filler daycream SPF15, der forbedrer hudens elasticitet og reducerer dybe rynker. Den lækre creme hjælper med at accelerere kollagenfornyelsen og efterlader huden strålende. Du kan læse alt om kollagen her.  

Pudderdåsernes Anti-age creme er endnu et fantastisk produkt fra det populære brand. Effektive ingredienser som niacinamid, hyaluronsyre og SyriCalm opretholder fugtbalancen og reducerer porer. Kombinér eventuelt denne dagcreme med en af Pudderdåsernes mange serummer, der effektivt og målrettet plejer din hud. 

Natcreme

Din hud arbejder endnu bedre om natten, hvor den har ro til at rense sig selv. Din natcreme bør derfor også have aktive ingredienser, som plejer huden natten lang. 

Ecookings populære Natcreme er rig på lækre olier og hyadisine, som booster huden og produktionen af kollagen. Hos Eccoking finder du også andre spændende og naturlige produkter som den antiinflammatoriske Anti-rødme creme

Avène har skabt en række anti-age produkter, herunder en dejlig natcreme. Det franske mærke baserer alle produkter på termal-kildevand, der bl.a. er med til at berolige huden. En anden fransk favorit er Nuxe, der med Ultra-serien har skabt en række anti-aging produkter. Prøv Nuxe Nuxuriance Ultra Replenishing Night Cream og vågn op med en ungdommelig glød! 

Øjencreme

Vil du komme rynker i øjenområdet til livs, er Vichy Liftactiv Supreme Eyes et godt sted at starte. Denne lækre anti-age-øjencreme opstrammer den fine hud og modarbejder slappe øjenlåg samt poser og mørke rander. Denne øjencreme er særlig velegnet moden hud, som allerede bærer præg af aldringstegn. Den innovative formular indeholder bl.a. eskin og koffein. 

Du kan også købe den fantastiske Paradoxe Anti Age øjencreme fra Beauté Pacifique. Øjencremens aktive ingredienser beskytter mod frie radikaler og giver samtidig et fugtboost til huden ved hjælp af hyaluronsyre. Se hele udvalget af Beauté Pacifique, hvor du bl.a. finder den banebrydende Super 3 Booster. Denne booster er et af de kraftigste anti-age produkter på markedet og er meget populær. Hos Beauté Pacifique finder også produkter som bodylotion, creme målrettet tør hud og oliefri ansigtscreme. 


Tip! Kombinér din anti-age dag- eller natcreme med et anti-age serum, der booster din creme! Se alle serummer her

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.