Dagcreme Natcreme Øjencreme Halscreme Spot treatment Anti-age

Ansigtscreme

Uanset om du har sensitiv, fedtet eller tør hud, kan du finde den perfekte ansigtscreme til lige netop din hud i det store sortiment. Udvalget rummer både cremer uden og med parfume, samt veganske ansigtscreme, ligesom du også finder creme til ansigtet fra Weleda, Avène og mange andre.

Vælg den rette creme | Ansigtscreme til din hudtype | Favoritter | Til mænd

1186 Produkt(er)

Den bedste ansigtscreme til kvinder

Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af effektive, naturlige og lækre ansigtscremer. Den bedste ansigtscreme er den, som passer til lige netop din hudtype og de hudproblemer, der medfølger. Derfor er det vigtigt, at du tager afsæt i din egen hud, når du leder efter en creme. Er din hud fedtet og uren, mangler den fugt eller har du tendens til rødme? Disse faktorer har stor indflydelse på hvilken ansigtscreme, du skal købe.

Ansigtscremer kan deles op i 3 hovedkategorier: Dagcreme, natcreme og 24th cremer. Hvor dagcremen kan beskytte og fugte din hud i løbet af dagen, kan natcremen med aktive og effektive ingredienser arbejde i dybden med din hud, så bumser mindskes eller rødmen bliver mere diskret. Ansigtscreme er langt fra det eneste element, der er nødvendigt, for en smuk og glødende hud. Renseprodukter, serummer og ugentlige ansigtsmasker er alle med til at holde din hud ren og smidig. 

Er du helt på bar bund, når det kommer til ansigtscreme, kan du gå efter en fugtgivende ansigtscreme med solfaktor i. En billig ansigtscreme kan sagtens være god, og det er ikke nødvendigt at investere i avanceret hudpleje mod eksempelvis uren hud, hvis det ikke er det, din hud har behov for.


Ansigtscreme til din hudtype

For at minimere fejlkøb kan du derfor shoppe ud fra din hudtype. Så bliver det nemt at finde en god og billig ansigtscreme, der passer til dine behov. Man opererer normalt med 6 forskellige hudtyper:

 • Normal hud
 • Tør hud
 • Sensitiv hud
 • Uren og fedtet hud
 • Fedtfattig hud
 • Kombineret hudDu kan blive klogere på produkter til fire af disse hudtyper nedenfor, så du kan købe de rette produkter.

Ansigtscreme til tør hud

Føles din hud stram og tør, når du kommer ud af badet, og er tørheden et tilbagevendende problem, har du formentlig tør hud. Ansigtscreme til tør hud udmærker sig ved at være fyldt med fugtgivende ingredienser og næring, så huden bliver mere smidig og blød. En fed creme kan være din redning i de kolde måneder, hvor huden har det med at tørre ud på grund af kulde.

Beauté Pacifique Ansigtscreme til tør hud fastholder fugtniveauet i huden samtidig med, at den beskytter mod UV-stråler. Cremen skal bruges både som dag- og natcreme, mens ingredienslisten rummer aloe vera, lanolin, squalane. Sidstnævnte er er en effektiv “transportør” af A-vitamin. Leder du efter billigere alternativer har Dr. Organic, Pharmaceris og Weleda flere billige ansigtscremer til tør hud.

Ansigtscreme til sart hud

Sart hud har ofte tendens til rødme og udslæt, hvilket stiller krav til din hudpleje. Mange med følsom hud oplever også tør hud, fordi huden i ansigtet nemt bliver udtørret eller påvirket af sol, vind og vejr. Gå efter en beroligende ansigtscreme med solfaktor og antioxidanter. Er din hud tør og sart, kan du gå efter en ansigtscreme til tør hud uden parfume.

La Roche-Posay Rosaliac UV Riche har SPF15 og giver dig en mere jævn hudtone. Den plejende og lindrende creme er velegnet til meget tør hud med tendens til rødme. Har du derimod sensitiv men fedter hud kan Ecooking Anti-Rødme Creme være perfekt for dig. Den veganske og dermatologisktestede ansigtscreme er svedabsorberende og har en matterende effekt på huden.

Hvis din hud er rød, kan du også have problemer med rosacea, en hudsygdom som mange danske kvinder har problemer med. Her har Pharmacers skabt en R-serie, der er udviklet med henblik på at lindre rosacea-ramt hud. Du kan også vælge den prisvindende Rosaliques 3-i-1 Anti-Rødme Creme, der kan neutralisere røde toner i huden. Den beskytter mod solens stråler med SPF50 og giver din hud et let tint. Ansigtscreme med farve er et naturligt og let alternativ til foundation.

Ansigtscreme til uren hud

Inden du giver dig i kast med alverdens cremer, er det vigtigt, at du overvejer, hvorfor du har uren hud. Denne type hud kan nemlig være hormonelt betinget, hvorfor en god hudplejerutine ikke er nok til at fjerne problemerne. Dog er en god ansigtscreme til fedtet hud et godt skridt på vejen, og du kan heldigvis selv gøre noget ved uren hud i mange tilfælde.

Dermalogica Active Clearing Oil Free Matte er en dermokosmetisk ansigtscreme til voksne med uren og fedtet hud. Den oliefri ansigtscreme indeholder bredspektret solfiltre, mikrosvampe og C- samt E-vitaminer.

Aldrende og moden hud

En ansigtscreme til kvinder over 50 skal give huden fornyet liv og give et boost af fugt. Gå efter en ansigtscreme med A vitamin og andre ingredienser, der skaber en opstrammende ansigtscreme. Ansigtscreme med hyaluronsyre er også kendt som en god anti-age ansigtscreme. Jo tidligere du starter med anti-age, jo bedre mulighed har du for at forebygge fine linjer og fedtfattig hud.

Du kan forsinke forekomsten af aldringstegn med ansigtscremen fra Vichy ved navn Vichy Slow Âge Rich Day Cream SPF20. Ingredienser som baicalin og bifidus hhv. reducerer oxidativ stress og gør huden mere modstandsdygtig.

Beauté Pacifique Super 3 Booster er efterhånden blevet et kulprodukt indenfor anti-age. Den effektive ansigtscreme er blandt markedets kraftigste anti-age produkt med masser af aktive ingredienser som Vitamin A, squalane, sebumregulerende ekstrakter og PWE.
Kundernes favoritter

I det store udvalg af mærker og produkter kan udvalget virke forvirrende. Derfor kan du læse mere om kundernes favoritter her, så du selv kan finde din næste yndlingsansigtscreme.

Avène Ansigtscreme

Franske Avène er en apoteker-darling med sine dermokosmetiske hudplejeprodukter til sart og sensitiv hud. De fantastiske ansigtscremer fra Avène dæmper irritation i huden samtidig med, at de skånsomt giver blød og smidig hud.

Ecooking Ansigtscreme

Selvom Ecooking blev lanceret så sent som i 2015, er den danske hudplejeserie på rekordtid blevet fast inventar i manges hudplejerutiner. De naturlige ansigtscremer er effektive og skånsomme, ligesom de ofte passer til flere typer af hud. Skal det være dansk, økologisk og rent er Ecooking et oplagt valg.

Derudover er følgende produkter populære blandt vores kunder:

 • Vichy ansigtscreme
 • La Roche Posay ansigtscreme
 • Weleda ansigtscreme
 • Dermalogica ansigtscreme
 • Decléor ansigtscreme

Ansigtscreme til mænd

Hudpleje henvender sig ofte til kvinder - både i reklamer og emballage. Dette er dog ikke ensbetydende med, at mænd ikke bør bruge ansigtscreme. Der findes masser af uni-sex produkter eller hudpleje målrettet mænd og deres hud. Ligesom det var tilfældet hos kvinder, er den bedste ansigtscreme til mænd den, der passer til hans hudtype.

I kategorien med hudpleje til mænd finder du fantastisk og effektiv ansigtscreme fra bl.a. Ecooking og Bulldog formuleret særligt til mænd. Indenfor dagcreme finder du ansigtscreme, der både beskytter og plejer huden i løbet af dagen. Under natcreme er der flere ansigtscreme fra mærker som Barberians, Vichy Homme og Ren.

Loreal, der måske er mest kendt for hudpleje og makeup til kvinder, har også en fantastisk serie til mænd. Loreal Men Expert tilbyder ansigtscreme til mænd med tør eller fedtet hud, mens serien også tilbyder skægpleje og ansigtspleje til mænd.
link til toppen med24

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.