Jaderuller & Gua Sha

I flere århundreder har kinesiske kvinder brugt jaderullen og Gua Sha som redskaber til en smuk hud. I de senere år har begge produkter endelig fundet vej til det skandinaviske marked. Udforsk alle jaderuller og Gua Sha-sten her!

Hvad er en jaderulle og Gua Sha? | Hvordan anvendes stenene? | Triggerpunktsmassage

18 Produkt(er)

Hvad er en jaderulle og Gua Sha?

Både jaderuller og Gua Sha er fremstillet af 100% naturlig jadesten. Jade er et smykkestensnavn for to forskellige mineraler, jadeit og nefrit. Jadeit udvindes i Burma, Tibet, Mexico og Japan, mens man kan finde nefrit i bl.a. Kina, Taiwan og New Zealand. Bliv meget klogere på de to hudpleje must-haves her! 

Jaderuller

Du har måske set jaderullen overalt på dit Instagram-feed de seneste år, og det er med god grund! Den smukke faceroller, lavet af naturlig jadesten, kan bruges på både hals og ansigt. Produktet har to ruller i forskellige størrelser, som hver især er velegnet til en del af ansigtet. Når du bruger rullen styrker du mikrocirkulationen i huden og derved cellevævet.
På grund af rullens opstrammende effekt fremstår din hud mere fast og får en flot glød. Ansigtsrullen styrker din muskulatur, mindsker rynker og hævelse samt forbedrer hudens elasticitet. Giv dig selv en behagelig ansigtsmassage med en af vores populære ruller, og oplev alle dens fantastiske egenskaber. 

Gua Sha

Gua Sha-stenen bruges under den traditionelle Gua Sha massage. Du kan bruge stenen i både ansigt og på krop som et redskab til bindevævsmassage. Den 100% naturlige jadesten virker smertelindrende samtidig med, at den øger din blodcirkulation. Men stenen har mange andre fantastiske kvaliteter. Ved gentagende brug af sten kan du opnå en detox af huden, da den mindsker ophobning af affaldsstoffer og virker opstrammende på huden. Du vil opleve færre muskelspændinger over hele kroppen og generelt føle et større velvære. Stenen er desuden ideel mod appelsinhud på arme, lår og baller. Lær meget mere om appelsinhud her! 

Gua Sha stenen kan fås i flere forskellige former og varianter. Prøv den naturlige Gua Sha sten i rosenquartz til massage eller den skeformede udgave – perfekt til triggerpunktsmassage! 


Hvordan anvendes jaderullen?

Du kan bruge jaderullen på både halsen og i ansigtet alt efter behov. Rul på de ønskede områder i mellem 5 og 10 minutter. Du kan benytte den både morgen og aften, og det er vigtigt at du bruger ansigtsolie, creme eller dit yndlingsserum i ansigtet inden du går i gang med rullen. Find alt vores hudpleje her!

Hvordan anvendes Gua Sha stenen?

For at opnå den fulde effekt af vores Gua Sha sten er det vigtigt, at du benytter den korrekt. Du skal holde den fladt nede på huden og ikke benytte siderne af stenen. Hold stenen fast med et medium til hårdt pres, så du får den nødvendige massage. Fugt din hud og påfør derefter en ansigtsolie og massér den godt ind i huden. Massér de udvalgte områder med din Gua Sha sten og oplev følelsen af velvære. Du skal gentage massagen ca. 5 gange ved hvert område. Hvis du ved kropsmassage med Gua sha oplever små, blå mærker, så er det en helt naturlig reaktion. Mærkerne opstår fordi, at stagneret blod og blokeringer i vævet under din hud ophæves. Mærkerne forsvinder desuden hurtigt igen. Se den smukke F-formet Gua Sha her!


Triggerpunktsmassage

Vores Gua Sha sten er perfekte til triggerpunktsmassage. Triggerpunkter er sammentrukne muskelfibre, der danner sensitive og smertefulde punkter i kroppen. Fordi fibrene er spændte forkortes din muskel og bevægeligheden bliver indskrænket. Du kender måske det med, at have stiv nakke eller være ekstra øm ved dine skuldre og din ryg. Denne stivhed og de eventuelle smerter kan komme af mange ting. Nogle af de mest almindelige er langvarig overbelastning i form af computerarbejde eller træning, angst/stress og skader direkte på musklen ved eventuel forstrækning. Triggerpunkterne sidder mange forskellige steder på din krop, og kan afhjælpes ved kropsmassage med vores Gua Sha-sten, der kan fås i både ske-form og i en smuk U-form. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.