Doozie Facial Ice Globes Light Pink - 1 par

1
1
1
1
Se alle produkter fra Doozie
Varenummer: 54343

Doozie Facial Ice Globes bruges til kuldebehandling af huden og er med til at øge smidigheden

Doozie Facial Ice Globes virker som en kuldebehandling på huden og efterligner den professionelle kryoterapi, som er med til at øge kollagenproduktionen samt smidigheden i huden. Disse Facial Ice Globes er super nemme at anvende og giver en mere glødende, opstrammende og lindrende virkning på huden. Doozie Facial Ice Globes er fremstillet i tykt, hærdet glas, der tåler høje temperatursvingninger. De opbevares i fryseren og nedkøles på blot 30 minutter.

De kolde Ice Globes har mange fordele. Først og fremmest øger de din huds mikrocirkulation og virker effektiv mod hævelser i ansigtet, poser under øjnene eller mørke rander. Derudover er de også med til at mindske rødme og irritationer i huden. Kuldebehandling af huden stimulerer muskler og nerver, hvilket får slap hud til at se mere fast ud.

Fordele:

  • Kuldebehandling øger kollagendannelsen og smidigheden i huden
  • Øger hudens mikrocirkulation, der får huden til at optage næringsstoffer
  • Virker effektiv mod hævelser i ansigtet, poser under øjnene og mørke rander
  • Mindsker rødme og irritation i huden
  • Stimulerer muskler og nerver, hvilket hjælper mod slap hud
  • Opfrisker, lysner og klarer træt hud
  • Nedsætter talgproduktionen i huden
  • Maksimerer virkningen af dine hudplejeprodukter

Anvendelse:

Brug Ice Globes dagligt som en del af din hudplejerutine. Anvend dem et par minutter, når du har travlt, eller så længe du har lyst.

Før brug:
Inden brug skal dine Globes nedkøles i fryseren i minimum 30 minutter, men gerne natten over. Du kan med fordel opbevare dem fast i fryseren. Den mest optimale temperatur på dine Globes er mellem -12°C og -15°C. Alternativt kan de også køles i køleskab, men vi anbefaler at bruge fryseren, for at opnå den mest optimale temperatur og virkning. Har du meget sensitiv hud, anbefaler vi, at du starter med at køle dem i køleskabet.
Start med at rense din hud. Påfør gerne dit serum eller creme på huden, inden brug. Det vil gøre det mere behageligt at glide dine Globes henover huden. Du kan også anvende dem over en sheetmaske eller fugtmaske.

Under brug:
Kør dine Ice Globes over huden i rullende eller glidende bevægelser i en ud- og opadgående retning. Lad dem hvile et øjeblik over øjnene og cirkuler rundt om øjenområdet. Brug dem fra øjenbrynet op og ud mod hårgrænsen, på og under kindbenene, på kæbelinjen og rundt om munden. Afslut med at glide dem op og ned langs halsen og gerne på dekolleté. De kan også anvendes på resten af kroppen.

Efter brug:
Rengør dem i varmt sæbevand eller afsprit dem. Kom dem tilbage i fryseren, så de er klar til næste gang.


Indhold:
2 stk.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Doozie
Varenummer: 54343

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.