Parsa Gua Sha Rosen Quartz

1
1
1
Se alle produkter fra Parsa
Varenummer: 49306

Parsa Gua Sha Rosen Quartz - massagesten i ægte rosenquartz

I de seneste år er Gua Sha blevet meget populære, og det er med god grund. Stenene har nemlig mange forskellige anvendelsesmuligheder, som alle virker positive på din hud. Denne Gua Sha fra Parsa er lavet af naturlig rosenquartz, som gennem flere årtier har været elsket for sine beroligende og helende egenskaber. Under en dejlig ansigtsmassage vil den have både styrkende og afslappende effekt på huden og særligt på den trætte hud i øjenområdet.

Parsa Gua Sha Rosen Quartz har en klassisk form, der er ideel til behagelige ansigtsmassager dagligt. Stenen er nem at anvende og rengøre efterfølgende, så den er klar til næste gang, du vil bruge den.

Anvendelse:

Rens dit ansigt med vand, inden du anvender din Gua Sha. Massér blidt med udadgående strøg fra ansigtets midte til siderne. Gentag bevægelsen ca. 5 gange hvert sted. Bagefter skal stenen rengøres grundigt med vand og derefter tørres.


Indhold:
1 stk.
L:12, H: 8 , B 7 cm.


Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Parsa
Varenummer: 49306

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.