Halscreme - creme til halsen

Find en halscreme der virker! En god halscreme skal opstramme, pleje og fugte huden, så aldringstegn og pigmentfejl mm. forebygges. Se hele udvalget her! 

Effektive halscremer | Anti-age | Populære halscremer | Råd og vejledning 

11 Produkt(er)

Effektive halscremer der virker

Halscreme er formentlig blandt de mest undervurderede hudplejeprodukter. Hvor mange er gode til at rense, pleje, styrke og beskytte huden i ansigtet og på kroppen, glemmer de at bruge hudplejeprodukter på halsen. Dette område er ellers ekstra vigtigt, hvis du bruger anti-age produkter, da aldringstegn er særlige tydelige her. Du kan også med fordel bruge din halscreme ned på decolette, hvor huden også er meget fin.  

En halscreme skal både fugte og udglatte huden på halsen, så du opnår en forfinet og mere ungdommelig overflade. De mange aktive ingredienser i halscreme reducerer altså tydelige tegn på aldring og solskader på huden. Vil du passe ekstra godt på din hud, skal du benytte en halscreme med SPF, så din hud fremadrettet kan få en mere ensartet hudtone. Solens stråler er desuden med til at give rynker, så det er vigtigt både at bruge en ansigts- og halscreme med solfaktor. 


Anti-age er for alle

Der er ingen grund til at dig for ung eller gammel til anti-age hudpleje. Jo tidligere du starter, jo flere alderstegn kan du udsætte eller reducere. Selv dig med moden hud, der allerede har fået linjer og rynker, kan drage fordel af gode og effektive anti-age produkter. Selvom mange går efter at udglatte rynker og fine linjer i ansigtet, er aldringen af halsen næsten mere afslørende. Du kan læse mere om hyaluronsyre, en af de mest effektive anti-age ingredienser eller se hele udvalget af anti-age produkter her.  


De mest populære halscremer

Se de bedste og mest populære halscreme her og bliv inspireret til dit næste køb. 

Naturfarm Caviar Anti-Age Night Cream 

Leder du efter en naturlig halscreme med økologiske ingredienser og anti-age effekt? Nu behøver du ikke leder længere, for Naturfarms Anti-age Night Creme er alt, hvad du drømmer om! Den øjeblikkelige, opstrammende kan opnås både i ansigt, hals go på brystet. Med sit naturlige indhold af caviar har cremen et højt indhold af A, D, B1, B2 og B6 vitaminer. Brug den lækre creme om aftenen inden sengetid som en del af din hudplejerutine. 

Ecooking Hals- & Décolleté Creme 

Altid populære Ecooking har skabt en fantastisk Hals & Decolleté Creme, der opstrammer huden og forebygger hyperpigmentering. De aktive ingredienser tæller bl.a. sheasmør, E-vitamin og økologisk solsikkeolie, som alle plejer din hud. Den veganske halscreme forøger hudens kollagen- og elastinproduktion mens den også udsætter alderstegn. Du kan se alle Ecookings naturlige produkter her. 

Mellisa Décolleté Creme 

Décolleté Creme fra Mellisa er særligt formuleret til at modvirke aldringstegn på bryst- og halsområdet. De nøje udvalgte ingredienser plejer skånsomt den tynde hud og medvirker til at fornye hudens elasticitet. Anti-age ingredienser som RonaCare® RenouMer™ og Detoskin™ hjælper med at udglatte rynker, så din hud bliver mere jævn og ungdommelig. Cremen er vegansk og er produceret lokalt.  


Få professionel vejledning hos Med24.dk

Har du brug for rådgivning i forbindelse med dit køb eller har du spørgsmål til ingredienslisten? Uanset hvad dit spørgsmål handler om, vil vi gerne hjælpe dig! Vores uddannede farmakonomer og materialister sidder til at svare på dine spørgsmål og bekymringer i forbindelse med dit køb af halscreme og andre hudplejeprodukter lige nu. Du kan møde dem alle sammen her

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.