Dagcreme

Pas på din hud hele dagen med en lækker dagcreme. En god fugtighedscreme er et af nøgleelementer i din hudplejerutine uanset hvilken hudtype, du har. Se hele sortimentet her! 

Hvorfor bruge dagcreme? | Dagcreme med solfaktor | Dagcreme til din hudtype

677 Produkt(er)

Hvorfor bruge dagcreme?

Du har måske bare en enkelt ansigtscreme stående derhjemme, som du bruger både morgen og aften. Det kan virke unødvendigt med både en dagcreme og en natcreme, men din hud har faktisk brug for forskellig pleje alt efter tidspunktet på dagen.  

Den creme, du bruger om morgenen, skal nemlig både kunne beskytte og fugte din hud. Om dagen er fordampningen af fugten i huden nemlig størst og din hud bliver udsat for skadelige stråler fra solen. Derfor bør din dagcreme være fyldt med fugt og have en høj SPF. Alternativt kan du både bruge en dagcreme med effektive ingredienser og en ansigtssolcreme ovenpå, der kan beskytte din hud. 


Dagcreme med solfaktor

Mange af de dagcremer, du finder på denne side, er med SPF. På den måde behøver du kun bruge en creme i din morgenrutine og kan både spare tid og penge.  

Der kan dog være en forskel, når det kommer til mængden af creme, du bruger. Undersøgelser viser nemlig, at mange bruger mindre dagcreme med SPF i forhold til, hvis de brugte solcreme. Det kan derfor være en god idé at smøre ansigtet ind to gange i din dagcreme med SPF, så du ikke misser vigtige områder 

Selvom mange danskere kun bruger solcreme om sommeren, bør vi faktisk næsten altid have solcreme på i ansigtet. Solens skadelige stråler er ganske vist kraftigst om sommeren, men kan alligevel fremme hudens aldring og være usunde for din hud. 

En af de mest populære dagcremer med SPF i er Eucerin Elasticity+Filler daycream med SPF15. Denne fantastisk anti-age creme kan bruges af både unge og gamle, der ønsker at forebygge eller behandle aldrende hud. Dagcremen Vichy Slow Âge Rich Day Cream har en solfaktor på 30 og modvirker også aldringstegn. Anti-age produkter er generelt et godt sted at starte, hvis du ønsker en beskyttende, styrkende og fugtende dagcreme med solfaktor. Mange af disse dagcremer indeholder nemlig SPF. 


Dagcremer til alle hudtyper

Når du skal vælge dagcreme, er det vigtigt at have styr på, om den passer til din hudtype. I dag findes der nemlig mange cremer, som er produceret særligt til eksempelvis tør, fedtet eller sensitiv hud. Din hudpleje kan derved blive mere effektiv, når du bruger produkter, der er målrettet lige præcis dine behov. Der findes 6 forskellige hudtyper: 

  • Normal hud
  • Kombineret hud
  • Fedtet/uren hud
  • Tør hud
  • Fedtfattig hud
  • Sensitiv hud

Du kan blive meget klogere på, hvordan du finder din egen hudtype og hvordan du behandler din hud i vores store hudplejeguide. Her kan du nemlig både prøve vores hudplejetest og læse om alle trin i en god hudplejerutine. Du kan også få tips til særlige dagcremer til henholdsvis tør hud, fedtet hud eller sensitiv hud nedenfor. 

Tør hud

Har du problemer med tør hud som et permanentet eller tilbagevendende problem, er det vigtigt at bruge en dagcreme med masser af fugt og næring. En creme med et højt fedtindhold er et must-have for dig, så din hud kan blive blød og elastisk. 

Den populære Helo Creme fra Faaborg Pharma kan bruges både i ansigtet og på kroppen, og fedtindholdet på 48% gør den velegnet til dig med meget tør hud. Den er også velegnet til dig med atopisk hud. Cremen er uden parabener og parfume og er desuden Allergy Certified. Du kan også prøve den fantastiske Ecooking Dagcreme eller Beauté Pacifiques Fugtighedscreme

Fedtet/uren hud

Hvis du har fedtet hud med bumser, knopper og andre urenheder, kan en matterende dagcreme eller en gelé være løsningen. Det er vigtigt, at du vælger en dagcreme til dit ansigt, som mindsker dannelsen af talg, fedt og urenheder. Kig efter ingredienser som salicylsyre eller tea tree oil på ingredienslisten. La Roche-Posay Effaclar Mat Moisturizer mindsker porrer og skinnende hud, og du kan nemt lægge make-up oven på. Prøv også produkter fra Pharmaceris T-serie som er skabt særligt til uren hud. 

Sensitiv hud

Er din hud sensitiv, vil du ofte have problemer med rødme, tørhed og være følsom overfor temperaturskift. Den sensitive hud skal passes godt på, og du bør vælge dagcreme med omhu. Selvom UV-beskyttelse er vigtigt for alle, er det særligt vigtigt, hvis din hud er sart. Gå derfor efter en dagcreme med antioxidanter, solbeskyttelse og masser af fugt.  

Franske Avènes Anti-Redness-serie er perfekt til sart hud med rødme eller rosacea. Seriens dagcreme har solbeskyttelse og dæmper irritation. Du kan også Weleda Almond Soothing Facial Creme, der beskytter og nærer følsom og tør hud. 


Naturlige dagcremer - det naturlige valg for din hud

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af lækre dagcreme baseret på naturlige ingredienser. Med dagcremer fra mærker som Ecooking, Raunsborg, Nuxe, Weleda og Rønsbøl er der til et hvert behov. Mange af disse naturlige dagcremer er økologiske og uden kemi.  

De naturlige dagcremer ofte baseret på lækre, naturlige ingredienser som Aloe Vera, grøn te og stedmoderblomst, der effektivt plejer din hud. I sortimentet er der også veganske dagcremer fra Mellisa, Dr. Organic, Ahava og mange andre. 


Skab din egen hudpleje rutine hos Med24.dk

En fuldendt hudplejerutine består af flere elementer end bare en dagcreme. Heldigvis kan du selv finde produkter til og skabe din egen hudplejerutine med produkter fra Med24.dk. Gå på opdagelse i vores mange natcremer, så du kan give din hud optimal pleje døgnet rundt. Du kan også finde det perfekte serum til hud eller forkæle din krop med en af de mange, lækre bodylotions i Kropspleje-kategorien

til toppen pil

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.