Natcreme

Pas godt på din hud alle døgnets 24 timer! Med en natcreme kan du pleje og fugte din hud ekstra godt, så den er helt klar til dagens udfordringer. Se hele sortimentet af natcreme her. 

Hvorfor bruge natcreme? | Natcreme til din hudtype | Anti-age natcreme | Naturlig natcreme | Natcreme til mænd 

211 Produkt(er)

Hvorfor bruge natcreme?

En god natcreme skal virke nærende og fugtgivende, mens du sover. Om natten har huden god tid til at trække næringsstoffer til sig og den bliver ikke stresset af forurening, sollys eller andre ydre forhold. Brug af natcreme er derfor være et "must" i din daglig hudpleje. De fleste natcremer er lavet, så de passer til alle hudtyper, men der findes også enkelte natcremer, som er udviklet til specielle hudtyper. 


Find den perfekte natcreme til din hudtype

Den bedste natcreme, du kan bruge, er den, som passer til din hudtype og de problemer, du har med din hud. Uanset om din hud fedtet eller tør, uren eller rød, sart eller fedtfattig findes der en natcreme, der kan hjælpe dig med at få en mere smidig, blød og ensartet hud. Der findes 6 hudtyper, der er opdelt således: 

  • Normal hud
  • Tør hud
  • Sensitiv hud
  • Fedtfattig hud
  • Uren/fedtet hud
  • Kombineret hud

Hver eneste hudtype har deres egne kendetegn, fordele og ulemper. Du kan finde din egen hudtype med hudtypetesten i den store guide til hudtyper og hudplejerutiner. Hvis du gerne vil finde en natcreme, der passer lige til din hud, kan du med filtrene sortere produkterne efter hudtype på denne side. Du kan også læse de nedenstående forslag til natcreme til henholdsvis tør, sensitiv og uren hud nedenfor. 

Natcreme til tør hud

Har du problemer med tør hud, oplever du formentlig tørre plamager, manglende glød og flager ved næsen. Her er det vigtigt at skabe en hudplejerutine med masser af fugt og plejende ingredienser, så du kan få liv og smidighed tilbage i huden. Vælg den bedste ansigtscreme til lige netop dig og oplev din hud få fornyet liv! 

Mellisa Natcreme med øko Salvie & Jojobaolie er en naturlig og vegansk natcreme, som har en regerende virkning på huden. Den er særlig velegnet til tør hud, da den tilfører fugt gennem squalene, salvie og glycerin men kan bruges af alle hudtyper. 

Natcreme til sensitiv hud

Den følsomme, rødlige og sarte hud skal passes ekstra godt på, og du bør undgå natcreme med parfume. Blandt de mest populære natcremer til sensitiv hud er Pharmaceris Calm-Rosalgin Redness Recucing Night Cream, som virker beroligende og er særligt formuleret til hud med tendens til rosacea, rødme og irritation.  

I stedet for natcreme kan du også afprøve en natgel. Mderma Face 21 Moisturizing Gel er til hypersensitiv og irriteret hud, der uden olie effektivt fugter huden med hydrogel. Med ingredienser som niacinamid og glycerin får du både en gennemfugtet hud med glød og en fin overflade. 

Natcreme til uren/fedtet hud

Er din hud fedtet med bumser, hudorme og andre urenheder? Så kan du med fordel benytte en natcreme rettet mod disse problemer. Selvom du måske føler, at din hud er for fedtet til creme, er det stadig enormt vigtigt med fugt og pleje af huden. Dette får du med natcremen Vichy Normaderm Phytosolution. Med ingredienser som salicylsyre, probiotika, hyaluronsyre og ACG vil du opleve en synlig effekt på hudorme og bumser. 

T-serien fra Pharmaceris indeholder også en fantastisk Natcreme mod uren hud. Den eksfolierende natcreme har 10% sebo-almond peel og er effektiv mod akne og fedtet hud. Du kan også prøve brandets natcreme med retinol til voksen og moden hud.  

Natcreme til alle hudtyper

Skal det være nemt eller har du en ganske almindelig hud uden nævneværdige problemer? Så kan du sagtens bruge en natcreme, der passer til alle hudtyper. De aktive ingredienser i de forskellige natcremer har de fleste glæde af, og du kan stadig pleje din hud effektivt. 

Prøv Ecooking parfumefri Natcreme, der plejer, udglatter og fugter huden eller Beauté Pacifique Crème Métamorphique A-vitamin creme, der både behandler solskader, reducerer rynker, mindsker akne og beskytter huden. Skal det være rigtig nemt, kan du få alle behov dækket med Pudderdåsernes Alt i én creme, der kan bruges over hele kroppen. 


Anti-age - særligt om natten!

Måske tænker du, at du er alt for ung til at bruge anti-age-produkter, men jo tidligere du begynder, jo større effekt har de. Allerede fra 25-års alderen kan du begynde at forebygge og udsætte alderstegn i ansigtet og bevare den fylde, som yngre hud har. Særligt om natten, hvor din hud har god tid til at arbejde med fugt og næring, er anti-age cremer en god idé. 

Franske Avène har skabt en anti-age natcreme i den populære Avène Physiolift-serie. Serien indeholder både øjen-, dag- og natcreme samt et effektivt serum. Blandt de bedste anti-age produkter finder du Beauté Pacifique Super 3 booster. Denne fantastiske booster er det stærkeste anti-age produkt på markedet takket være de mange, aktive ingredienser.  


Naturlig natcreme

Går du udenom syntetiske produkter og kemiske ingredienser? Så er en naturlig natcreme lige noget for dig! I sortimentet finder du mange forskellige natcremer, der med naturlige ingredienser af plejer din hud. 

Der er også et stort udvalg af certificerede økologiske natcremer, som er mærket med EcoCert, så du kan passe på dig selv og naturen. Du kan også holde øje med certificeringer som Vegan Friendly eller Vegan Trademark, hvis du gerne vil holde din hudpleje vegansk og dermed fri for animalske ingredienser.  

Blandt de bedste, naturlige natcremer er produkterne fra REN og Dr. Organic. Prøv den lækre REN Evercalm Overnight Recovery Balm, en aktiv balm til dig, der vil tilføje fugt og reducerer irritation. Du kan også gå den veganske vej med Dr. Organic Aloe Vera Concentrated Cream, som genopbygger hudens barriere og virker beroligende.  


Natcreme til mænd

Selvom alt hudpleje i princippet er både til mænd og kvinder, bliver mange mænd skræmt væk af de lyserøde indpakninger og markedsføringen særligt til kvinder. Dette er dog ikke ensbetydende med, at mænds hud ikke har lige så meget brug for rensende, plejende og fugtgivende produkter, som kvinders har. 

Derfor har vi samlet alle natcremer til mænd i en kategori, så du som mand også kan passe godt på din hud. Blandt de mest populære unisex natcreme er La Roche-Posay Toleriane Ultra Overnight natcreme. Den er særlig velegnet til dig med følsom og intolerant hud, da den er uden parfume, parabener, farvestoffer og konserveringsmidler. 


Husk solcreme!

Bruger du serum eller natcreme med en mild peeling, er det vigtigt, at du bruger en effektiv og god dagcreme med solfaktor i om dagen. Din hud kan nemlig blive mere følsom overfor solens stråler som følge af hudplejeprodukter med eksfolierende og peelende egenskaber. 

Generelt er det vigtigt at bruge enten en dagcreme med SPF eller både en dagcreme og en ansigtssolcreme året rundt. Selvom alles hud med alderen bliver mere slap, rynket og med fine linjer, er det alligevel godt at passe på den, så den forsat bevarer sin glød. 

Du kan se udvalget af dagcreme her.  

til toppen pil med24

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.