Pharmaceris Eksfolierende Natcreme 5% uren hud- 50 ml.

1
Se alle produkter fra Pharmaceris & Pharmaceris T-serie
Varenummer: 35411

Pharmaceris Sebo-Almond Peel 5% er en mildere eksfolierende natcreme med mandelsyre

SEBO-ALMOND PEEL er en aktiv natcreme, som er velegnet til fedtet-, uren- og akneplaget hud og som også kan bruges af mere sarte og følsomme hudtyper. Cremen giver en mere jævn og ensartet hud ved at reducere urenheder og pigmentpletter. Cremen kan bruges året rundt men bør bruges i kombination med en dagcreme tilsat solfiltre på minimum SPF20. 

På baggrund af cremens indhold medvirker den til at regulere hudens talgproduktion, således at bumser reduceres og akneudbrud forebygges. De 5% mandelsyre virker eksfolierende for at fjerne de døde hudceller samt udrense tilstoppede porer. Efter den blide rensning trænger citronsyre dybt ned i hudlagene for at virke lysnende og udjævnende på huden. Efter brug vil cremen reducere synligheden af porerne og efterlade huden med en mære ensartet og forbedret hudtone. 

Anvendelse:

Den effektive creme påføres et rent ansigt hver aften eller ifølge din dermatologs anbefalinger. Der kan opstå en midlertidig rødme på huden under brug, hvilket er hudens naturlige reaktion på de aktive ingredienser. Undgå kontakt med øjnene. Cremen kan med fordel benyttes som en del af en 2-trins akne behandling, hvor der skiftes mellem denne og Pharmaceris T Sebo-Almond Peel 10% Natcreme.

Egenskaber:

Sikkerhed og høj tolerance bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests:

Effektivitet:

Effektiviteten er bevist under tests foretaget på akne hud:

  • 84% regulerer udskillelsen af talg
  • 76% reducerer eksisterende akne bumser
  • 76% mindsker størrelsen og synligheden af hudens porer

Aktive ingredienser:

- 5% mandelsyre – en antibakteriel hydroxysyre, der både virker eksfolierende såvel som beroligende på huden. Regulerer forekomsten af hudorme og reducerer deres synlighed.
- Citron saft – virker udglattende og lysnende for at efterlade en forbedret hudtone. 

Indhold: 50 ml

Ingredienser:

Vand, Mandelic Acid, PPG-15 Stearyl Ether, Propylene glycol, Steareth-21, Cetearyl alcohol, Tromethamin, Steareth-2, Dimethicone, Nylon-12, Cyclopentasiloxane, Magnesium Aluminum Silicate, Chondrus Crispus (carrageenan), Ceteareth -20, Xanthan gummi, Cyclohexasiloxane, Ethoxydiglycol, Glukose, BHT, Citrus Medica Limonum (Lemon) Juice, Butylene glycol, Ascorbinsyre, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Potassium sorbate, Carbate

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Dermokosmetisk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.