Dermatologisk Natcreme

Natcremer fra mærker, der anbefales og udarbejdes i samarbejde med sundhedsfagligt personale som hudlæger; altså dermatologer. Kendetegnet ved målet om at kombinere tolerance og effektivitet i ansigtspleje til alle hudtyper - selv sensitiv hud. Her finder du dermokosmetiske natcremer der produceres efter samme standarter som lægemidler. Produkterne er effektive problemløsere med kosmetiske egenskaber og bidrager til at opretholde en normal og velfungerende hud i ansigtet.

67 Produkt(er)

Hvad er dermokosmetiske natcremer?

Dermokosmetiske natcremer er udarbejdet i samarbejde med hudlæger og sikrer dig derfor en kvalitets natcreme, der plejer din hud i dybden. Disse produkter er effektive problemløsere med kosmetiske egenskaber der bidrager til vedligeholdelse af din velfungerende hud. Du kan med sikkerhed vide, at der ikke er brugt allergifremkaldende ingredienser eller andre unødvendige tilsætningsstoffer i disse natcremer.

Disse cremer er brugbare for selv dig med en meget følsom hud og dig med eksem eller lignende.

Hvorfor skal jeg bruge dermokosmetisk natcreme?

Om natten er det hudens opgave at arbejde med cellefornyelse og reparation af de skader, som huden har påført sig gennem dagen. Skaderne kan komme af for eksempel solen, alkohol, frie radikaler, klima, miljø, rygning og livsstil generelt.
Huden er kroppen største organ og der er derfor vigtigt at vi plejer den derefter. Da huden arbejder meget hurtigt om natten, er det kun til fordel at give huden noget hjælp på vejen, i form af en natcreme. En natcreme kan give huden  pleje og virke beroligende på en stresset hud, der bliver udsat for meget i løbet af en dag.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.